DuList PROMO

NAGRADNA IGRA Osvojite ulaznice za predstavu o Štumpfovima!

NAGRADNA IGRA Osvojite ulaznice za predstavu o Štumpfovima!

U Dubrovnik nam dolazi kazalište Dječji Grad i njihovi Štrumpfovi!

Sve što trebate napraviti jest na mail nagradna@dulist.hr poslati svoje podatke s naznakom ‘Štumpfastčna predstava’, a najbrže nagrađujemo s dvije puta po dvije ulaznice.

U organizaciji dubrovačke Udruge ‘Sport i Zabava’ pod vodstvom gđe. Vanje Pamuklić, stiže nam kazališna izvedba koja će vas i vaše mališane oduševiti kao nijedna dječja izvedba koju ste do sada gledali.

Interaktivna, sadržajna, vesela, zabavna, edukativna i posve drugačija predstava pod nazivom ‘Tajne Lumenove knjižice’ jedna je od najpopularnijih izvedbi s maskotama u produkciji kazališta i zabavnog centra Dječji Grad iz Zagreba.

U predstavi Štrumpf Lumen otkriva svojim novim prijateljima, mališanima brojne tajne o Štrumpfovima i Gargamelu, a tijekom izvedbe i sami mališani postaju dijelom ove priče te imaju priliku pomoći Papa Štrumpfu da ozdravi, pokažu Hrgi koliko su snažni, probude Pospanca…Na kraju priče dolazi i strašni Gargamel koji pokušava uloviti Štrumpfove, a što se dogodi na samom kraju saznat ćete ako dođete.

Organizator događanja, udruga ‘Sport i Zabava’, bavi se za promicanjem kvalitete življenja i osmišljavanjem aktivnosti za provođenje slobodnog vremena djece, mladih i obitelji, a s ovim gostovanjem želi omogućiti vama i vašim mališanima sjajan dan, gdje zajednički možete uživati u nečem novom i zanimljivom, te pružiti djeci nove doživljaje koje će još dugo pamtiti s uživanjem.

Čeka vas sat vremena sjajne zabave koju nikako ne smijete propustiti!

Izvedba je u nedjelju 26.03.2017,. u 11:00 sati u Hotelu Rixos Libertas gdje se kupuju i ulaznice.

Cijena pojedinačne ulaznice je od 60 do 90 kn, a na facebook stranici Dječjeg Grada u tijeku je i nagradna igra gdje možete osvojiti ulaznice.

Želimo Vam štumpfastičan provod uz Dječji Grad!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist