DuList PROMO

NAGRADNA IGRA Koji je vaš najluđi izazov? Javite nam, a mi vam poklanjamo Buggy avanturu!

DuList u suradnji s Buggy adventure Dubrovnik osmislio je savršen provod za ekipu; 4 čitateljice ili čitatelja DuLista!

Za osvojiti avanturu na Srđu, vožnju Buggijima potrebno je izdvojiti samo nekoliko minuta i podijeliti s nama Vaš najluđi izazov u koji ste se do sada upustili. Svoj odgovor ostavite u komentaru ispod nagradnog natječaja (na stranici DuLista), a nakon toga nikako nemojte zaboraviti lajkati Facebook stranice DuLista i Buggy adventure Dubrovnik i objavu s nagradnim natječajem.

Sve to napravite do ponedjeljka, 1. 9., te rujan provedite dinamično na off-road Buggy safariju!

 

A saznajte i kako izgleda jedna BUGGY avantura: 

Po dolasku na Srđ, osobnim vozilom ili žičarom, dočekat će Vas Buggy vozila parkirana ispred tvrđave Imperial.

Na ekspedicije se kreće u malim grupama a svaku grupu obavezno prati iskusni vodič. Vozilo Buggy je dvosjed, ima automatski mjenjač i vrlo je jednostavan za upravljanje tako da voziti može svatko tko je ikada vozio automobil. Nije potrebno nikakvo predznanje, no vozač ipak mora imati vozačku dozvolu A ili B kategorije! Osim za ekipu željnu avanturizma, Buggy Safari je odličan izbor i za obiteljske izlete…

Nakon kratke pripreme i instrukcija, off-road Buggy avantura može započeti! Jednosatna makadamska vožnja proći će kao u trenu uz prekrasan pogled na brda, more i otočja, uz lagan povjetarac i mirise mediteranskog bilja pelina, kadulje i divljeg ružmarina…

Putem se često susreću razne životinje; konji, koze i krave s obližnjeg ranča pokraj kojeg se vrlo kratko zaustavljamo. Slijedeća točka zaustavljanja i odmora jest tvrđava Strinčjera s prekrasnim pogledom na padine brda Srđ. Vrhunac avanture je vidikovac na kojem su rijetki ikad bili a orijentiran je prema zapadu i Elafitima. Off-road Buggy safari avantura završava sat nakon polaska i to na polaznoj točki, ispred tvrđave Imperijal.

U Buggy safariju mogu uživati svi – ekipe prijatelja, prijateljica, obitelji s djecom, tvrtke koje žele organizirati teambuilding. Djeca ne smiju voziti ali mogu biti suvozači i “navigatori”.

• Posebna cijena za građane grada Dubrovnika – 130 kuna po osobi
• Ture kreću svaki dan i svaki sat u periodu od 9:00 do 19:00h
• Potrebno je najaviti dolazak na buggydubrovnik@gmail.com ili 098 1669 730
• U cijenu je uključena kaciga, naočale, vodič/instruktor i voda.

Pročitajte još

NE PROPUSTITE ‘Ljetni gusti’ uz DuList

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist