Natrag
20.4.2019 04:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAGRADNA IGRA DuList Vas vodi na koncert TBF-a na Orsuli

20.8.2018 @ 14:01 Dulist.hr dulist IN

Podijelite:

Splitski umjetnici zdravog đira i rado viđeni gosti u Dubrovniku, The Beat Fleet – TBF, nastupit će sutra, 21. kolovoza u parku Orsula, a DuList nagrađuje čitatelje sa 2×2 ulaznice za koncert.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri sve što trebate napraviti je poslati svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela) na adresu nagradna@dulist.hr

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom Ping Pong: Umjetnost zdravog đira. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi provode ljetnu sezonu nastupa s više od dvadeset koncerata, među kojima je i Dubrovnik.

Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% pa cijena ulaznice za koncert TBF-a iznosi 80 kuna.

Prijevoz autobusom je organiziran prema sljedećem redu vožnje:

20:45 / Pile – Park Orsula
21:10 / Pile – Park Orsula
21:00 / A. kolodvor – Grawe – I. Glavica – Žičara – Park Orsula
23:45 / Park Orsula – I. Glavica – Pile
23:45 / Park Orsula – Tommy – A. kolodvor

 

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana