Natrag
20.4.2019 04:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za večerašnji koncert na Lokrumu!

22.7.2015 @ 7:21 Dulist dulist IN

Podijelite:

Radojka, Gabi i Tereza jedna su od rijetkih pojava u hrvatskoj glazbi koje zbilja zaslužuju epitet diva. Zaslužile su ga izvrsnošću izvedbi, raskošnim i upečatljivim glasovima, i time što su kroz sva ova desetljeća ostale dosljedne u shvaćanju glazbe kao umjetnosti.

Ove tri dame nastupit će večeras u sklopu Lokrumskih večeri, a mi dijelimo 2×2 ulazince za ovaj koncert! Pošaljite podatke na info@dulist.hr  (ime, prezime i kontakt) i možda baš vi osvojite ulaznice za ovaj čarobni koncert.

Sve tri dive dobitnice su nagrade Porin za životno djelo, kao i brojnih drugih domaćih i internacionalnih nagrada i priznanja.
Od svog prvog zajedničkog nastupa na otvaranju “Dubrovačkih ljetnih igara” 2010. godine, ”Dive” su održale nekoliko desetaka sjajnih koncerata diljem Hrvatske i regije. Na njima su izvele najveće hitove iz svojih iznimno bogatih programa, čineći time presjek svojih karijera
Glazbenu pratnju ”Divama”  čine  Matija Dedić (klavir), Ante Gelo (gitara) te Miro Navračić (harmonika).

Početak koncerata predviđen je za 21,30 sati. Ulaznice za koncertne već sada su dostupne u online prodaji u sustavu Eventima i na prodajnim mjestima u Dubrovniku u uredu JU Rezervat Lokrum, u Lugarevoj kući na Lokrumu te uskoro u uredu TZ Grada Dubrovnika na Pilama.
Cijena ulaznica iznosi 190,00 kn za VIP sjedenje odnosno 130,00 kn za slobodno sjedanje. U cijenu
ulaznica uključen je brodski transfer do Lokruma.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana