Kultura

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za ‘Pjerina’!

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za 'Pjerina'!

Kazalište Marina Držića u suradnji s DuListom nagrađuje ulaznicama za izvedbu predstave ‘Pjerin’ koja je na repertoaru 16. ožujka u 20 sati.

Najsretniji čitatelj ili čitateljica osvojit će 2 karte, a sve što treba je javiti se s osobnim podacima na e-mail info@dulist.hr.

Komad Marina Držića u modernoj verziji na scenu je postavio redatelj Ozren Prohić, a u glavnoj ulozi je nagrađivani mladi dubrovački glumac Romano Nikolić. Pjerin je predstava o identitetu, ali ne pokušava dati rješenje na sve aktualniju problematiku. Ona prostorom i vremenom u kojem se izvodi rastvara (ne)mogućnost bijega.

Igraju: Zdeslav Čotić, Nina Hladilo, Edi Jertec, Nika Lasić, Boris Matić, Romano Nikolić, Hrvoje Sebastijan, Mirej Stanić, Srđana Šimunović, Glorija Šoletić, Branimir Vidić i Izmira Brautović

U KMD-u također ovaj vikend možete uživati u koncertu kantautorice Billie Joan 17. ožujka te uz kriminalističku komediju “Švedska šibica” koja igra 18. ožujka. Sve izvedbe su u 20 sati. Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

ART RADIONICA LAZARETI Plesna predstava kao reakcija na rat u Ukrajini

Dulist