Kultura

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za ‘Nesporazum’!

U suradnji s Kazalištem Marina Držića dijelimo dvije nagradne karte za nedjeljnu izvedbu predstave ‘Nesporazum’, na dan 1. ožujka! 

Pošaljite nam ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite ulaznice za uspješnicu nobelovca Alberta Camusa koja je premijerno izvedena na kraju protekle sezone – igra 28. veljače i 1. ožujka u 19:30 sati u Kazalištu Marina Držića. Predstava u režiji Darija Harjačeka otvara pitanje nade, smisla ljudskih ciljeva i želja. Poseban popust na ulaznice imaju umirovljenici.

Osnovna tema teksta je odnos majke i sina, odnosno nepostojanje odnosa koje je nastalo dugogodišnjim izbivanjem sina Jana od kuće. Majčino neprepoznavanje vlastitog djeteta se postavlja kao osnovna tema koja priziva klasičnu tragediju.

„Ne postoji odgovor, postoji samo sadašnji trenutak koji nas uvijek drži u nedoumici i očekivanju, postoje želje koje ne vidimo u njihovom beskraju.“ – upravo u ovoj rečenici koju je sam redatelj napisao, sastoji se bit Camusova ‘Nesporazuma’ i cjelokupnog teatra apsurda. Davno izgubljeni odnos majke i sina postaje paradoks i na površinu izvlači ljudsko biće razapeto između dva zla.

Igraju: Milka Podrug Kokotović, Glorija Šoletić, Frane Perišin, Nika Burđelez, Boris Matić

Ulaznice / rezervacije: 321 088 i na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Pročitajte još

SENTIMENTO 2019 Zanimljiv i bogat program ovogodišnjeg festivala

Dulist

VIDEO/DORA I VID Predivan recital mladih glazbenika

Dulist

Vid Veljak i Dora Iveković prvi put zajedno pred dubrovačkom publikom

Dulist