Kultura

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za ‘Nesporazum’!

U suradnji s Kazalištem Marina Držića dijelimo dvije nagradne karte za nedjeljnu izvedbu predstave ‘Nesporazum’, na dan 1. ožujka! 

Pošaljite nam ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite ulaznice za uspješnicu nobelovca Alberta Camusa koja je premijerno izvedena na kraju protekle sezone – igra 28. veljače i 1. ožujka u 19:30 sati u Kazalištu Marina Držića. Predstava u režiji Darija Harjačeka otvara pitanje nade, smisla ljudskih ciljeva i želja. Poseban popust na ulaznice imaju umirovljenici.

Osnovna tema teksta je odnos majke i sina, odnosno nepostojanje odnosa koje je nastalo dugogodišnjim izbivanjem sina Jana od kuće. Majčino neprepoznavanje vlastitog djeteta se postavlja kao osnovna tema koja priziva klasičnu tragediju.

„Ne postoji odgovor, postoji samo sadašnji trenutak koji nas uvijek drži u nedoumici i očekivanju, postoje želje koje ne vidimo u njihovom beskraju.“ – upravo u ovoj rečenici koju je sam redatelj napisao, sastoji se bit Camusova ‘Nesporazuma’ i cjelokupnog teatra apsurda. Davno izgubljeni odnos majke i sina postaje paradoks i na površinu izvlači ljudsko biće razapeto između dva zla.

Igraju: Milka Podrug Kokotović, Glorija Šoletić, Frane Perišin, Nika Burđelez, Boris Matić

Ulaznice / rezervacije: 321 088 i na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Pročitajte još

S prvim danom lipnja otvara se ljetno kino Jadran

Dulist

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija