Natrag
22.4.2019 08:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za Maria Biondija na Orsuli!

4.8.2015 @ 13:14 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ovog utorka, 4. kolovoza, na Orsulu stiže karizmatični Talijan Mario Biondi, u sklopu prvog Croatia Music Adventures programa.

Tom prilikom, DuList najbržem od vas, dragi čitatelji, dijeli dvije ulaznice za koncert. Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite dvije karte za ovaj spektakl!

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Trenutno je aktualan njegov najnoviji singla albuma „Beyond“ – „Love is a Temple“.

U Park Orsulu donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij. Kao predgrupa talijanskom Barryju Whiteu, kako ga mnogi zovu, nastupit će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana