DuList IN

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za Maria Biondija na Orsuli!

NAGRADNA IGRA Dijelimo ulaznice za Maria Biondija na Orsuli!

Ovog utorka, 4. kolovoza, na Orsulu stiže karizmatični Talijan Mario Biondi, u sklopu prvog Croatia Music Adventures programa.

Tom prilikom, DuList najbržem od vas, dragi čitatelji, dijeli dvije ulaznice za koncert. Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite dvije karte za ovaj spektakl!

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Trenutno je aktualan njegov najnoviji singla albuma „Beyond“ – „Love is a Temple“.

U Park Orsulu donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij. Kao predgrupa talijanskom Barryju Whiteu, kako ga mnogi zovu, nastupit će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist