Aktualno

NAGRADNA IGRA Darujemo Copacabana loyalty kartice!

NAGRADNA IGRA Darujemo Copacabana loyalty kartice!

Plaža Copacabana za novu sezonu priprema brojna iznenađenja. Službeno otvaranje plaže je 17.06., a sezona kreće sa Moet & Chandon party danom.

Osim raznih partyja novost u ponudi je i open air cinema ili kino na otvorenom gdje će gledatelji osim u filmu moći uživati u izvrsnoj hrani koja će pratiti temu filma, a pripremat će je chef Gregorio Mannucci.

Tijekom srpnja i kolovoza održat će se i bbq party pod nazivom Meet is art u suradnji sa Beef shopom iz Zagreba koji je zamišljen kao moderna verzija klasičnog roštiljanja uz pratnju DJ-a.

Kolovoz je rezerviran za inozemna DJ gostovanja na after beach partyju. A u pripremi su i brojna druga događanja. Za više informacija i dodatne najave posjetite službenu web stranicu  ili Faceboo i Instagram profil.

Ponuda plaže Copacabana će se za domaće goste uz loyalty kartice nuditi po promotivnim cijenama umanjenim za 30 posto. DuList u suradnji s plažom Copacabana daruje svoje vrijedne čitatelje s 5 loyalty kartica.

Sve što trebate napraviti za sudjelovanje u nagradnoj igri jest na mail nagradna@dulist.hr poslati svoje podatke (ime, prezime i kontakt broj) s naznakom ‘Copacabana’.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist