Županija

NAGRAĐIVANI BOĆARI Luka, Matko, Marko i Stijepo na prijemu kod župana

NAGRAĐIVANI BOĆARI Luka, Matko, Marko i Stijepo na prijemu kod župana

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je višestruko nagrađivane juniore Hrvatske u boćanju Luku Gašpara, Matka Penda, Marka Batinića te Stijepa Batinića.

Selekciju osim njih čini i Mato Šundrica koji danas nije mogao doći na prijem. Župan je istaknuo vrhunske uspjehe sportaša sa područja Dubrovačko-neretvanske županije u mnogim sportovima, pa tako i boćanju.

– Sport je iznimno važan. Škola kao temelj, a sport kao dodatna aktivnost koja potvrđuje koliko mladi ljudi mogu. Uza sve obaveze briljirate i na terenu i svaka vam čast. Želim vam što više uspjeha u budućnosti, samo nastavite tako – rekao je župan te zahvalio mladim sportašima na pozitivnom predstavljanju svoje županije ostatku Hrvatske.

NAGRAĐIVANI BOĆARI Luka, Matko, Marko i Stijepo na prijemu kod župana

Mladi sportaši u Palaču Ranjina stigli su u pratnji predsjednika Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Nika Pavlovića i tajnika Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije ujedno i voditelja juniora Luka Hendića.

Prvog dana prvenstva održana je završnica Kupa Hrvatske za juniore, na kojem je selekcija Dubrovačko-neretvanske županije osvojila srebrnu medalju, a na doigravanju osam najboljih juniorskih ekipa Hrvatske osvojili su brončanu medalju.

U zasebnim disciplinama osvojili su šest medalja, od kojih su tri zlatne, dvije srebrne i jedna brončana. Trostruki prvak Hrvatske postao je Luka Gašpar, član Boćarskog kluba Ploče, koji je osvojio zlato u brzinskom izbijanju, preciznom izbijanju i štafetnom izbijanju sa Matkom Pendom.

NAGRAĐIVANI BOĆARI Luka, Matko, Marko i Stijepo na prijemu kod župana

Član Boćarskog kluba Župa dubrovačka Matko Pendo, koji nastupa i za Boćarski klub Komolac Ombla, osim zlata u štafetnom izbijanju osvojio je i srebro u preciznom izbijanju te broncu u brzinskom izbijanju, a Marko Batinić, član Boćarskog kluba Hvidra Gromača osvojio je srebrnu medalju u parovima.

Pročitajte još

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist