Zanimljivosti

Nagrađeni najbolji velolučki sportaši

Nagrađeni najbolji velolučki sportaši

U sklopu Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, načelnik Boris Žuvela priredio je prijem  u Općinskoj vijećnici za najbolje sportaše i sportske ekipe te im dodijelio nagrade za poseban doprinos velolučkom sportu  i sportskoj promižbi Vele Luke  u 2012. godini.

Najbolja sportašica je veslačica Maja Petković, mlađa kadetkinja VK "Ošjak". Najbolji sportaš je veslač Teo Padovan, mlađi junior VK "Ošjak". Najuspješnija  ženska sportska ekipa  su veslačice kadetkinje Ivana i Josipa Jurković u dvojcu na pariće  VK "Ošjak". Najuspješnija muška sportska ekipa su:  Teo Padovan , Ivan i Andrija Burmas te Toni Cetinić u četvercu na pariće, također iz VK "Ošjak".

Svi veslači su pod stručnim vodstvom trenera Tina Dragojevića, a predsjednik kluba je  Antonio Šeparović, dugogodišnji veslač VK" Ošjak". Oni su zaslužni što je VK "Ošjak" najuspješniji velolučki sportski kolektiv.

Načelnik Boris Žuvela i predsjednik vijeća Zdravko Žuvela uručili su im povelje Općinskg vijeća, čestitali im na uspjehu i zahvalili njima, treneru i predsjedniku  na uloženom trudu i postignutim   rezultatima uz želju da  u slijedećim godina postignu još bolje rezultate.

Druženje će se nastaviti na svečanoj večeri u ponedjeljak u hotelu "Korkyra".

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist