Natrag
21.2.2019 15:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nagrađeni najbolji velolučki sportaši

15.3.2013 @ 15:26 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U sklopu Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, načelnik Boris Žuvela priredio je prijem  u Općinskoj vijećnici za najbolje sportaše i sportske ekipe te im dodijelio nagrade za poseban doprinos velolučkom sportu  i sportskoj promižbi Vele Luke  u 2012. godini.

Najbolja sportašica je veslačica Maja Petković, mlađa kadetkinja VK "Ošjak". Najbolji sportaš je veslač Teo Padovan, mlađi junior VK "Ošjak". Najuspješnija  ženska sportska ekipa  su veslačice kadetkinje Ivana i Josipa Jurković u dvojcu na pariće  VK "Ošjak". Najuspješnija muška sportska ekipa su:  Teo Padovan , Ivan i Andrija Burmas te Toni Cetinić u četvercu na pariće, također iz VK "Ošjak".

Svi veslači su pod stručnim vodstvom trenera Tina Dragojevića, a predsjednik kluba je  Antonio Šeparović, dugogodišnji veslač VK" Ošjak". Oni su zaslužni što je VK "Ošjak" najuspješniji velolučki sportski kolektiv.

Načelnik Boris Žuvela i predsjednik vijeća Zdravko Žuvela uručili su im povelje Općinskg vijeća, čestitali im na uspjehu i zahvalili njima, treneru i predsjedniku  na uloženom trudu i postignutim   rezultatima uz želju da  u slijedećim godina postignu još bolje rezultate.

Druženje će se nastaviti na svečanoj večeri u ponedjeljak u hotelu "Korkyra".

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana