Zanimljivosti

Nagrade Marilki Tovarac i hotelu Argosy

Nagrade Marilki Tovarac i hotelu Argosy

Hotel Argosy, po ovogodišnjim rezultatima, jedan je od hotela koji su se najviše iskazali u vodećoj turističkoj grupaciji Valamar. Osim Argosyja, najbolji su bili kamp Marina u Labinu, te porečki hotel Valamar Pinia.

Nagrada za najbolje timsko postignuće uručena je timu Valamarovog rezervacijskog centra.

Priznanja su uručena na godišnjem okupljanju zaposlenika Valamara u porečkom hotelu Valamar Diamant, a četiri ravnopravna priznanja za najboljeg zaposlenika godine i to Mariji Hrvatin, Kemalu Salihoviću i Andrei Trifoniju, te Marilki Tovarac iz Dubrovnika.

– Marilka Tovarac voditeljica je proaktivne prodaje kongresnih kapaciteta Valamara. Vesela, srdačna, s iznimnim osjećajem za potrebe poslovnih partnera i kolega s kojima surađuje, Marilka je jedna od najzaslužnijih što je kongresni tim prodaje Valamara ove godine ostvario 41 posto veće prihode u odnosu na lani – napominju iz Valamara.

Priznanje za hotel koji je ostvario najbolje rezultate u 2012. u ime svih zaposlenika primio je Josip Konjevod, direktor dubrovačkog hotela Argosy.
Ovaj je hotel ostvario 2,6 milijuna kuna veću bruto operativnu dobit nego lani, te je time i premašio plan, dok je zadovoljstvo zaposlenika hotela korporativnom klimom i kulturom poboljšano za 26 posto.
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist

VIKEND ZA LJUBITELJE VINILA Sajam gramofonskih ploča u Lazaretima

Dulist