Aktualno

NAGRADE HTZ-A Najbolji su Hotel Palace, Gulliver Travel, plaža Cava…

NAGRADE HTZ-A Najbolji su Hotel Palace, Gulliver Travel, plaža Cava…

Hotel Palace najbolji je odmorišni hotel, Gulliver Travel najbolja putnička agencija, a Cava najbolja plaža u Hrvatskoj.

Oni su u srijedu navečer slavili u Poreču na Danima hrvatskog turizma, manifestaciji kojom se svake godine simbolično podvlači crta pod učinjeno u turističkoj sezoni koja je pri kraju.

Inače, grad Dubrovnik je zauzeo dva treća mjesta, i to u kategoriji najuspješnije ‘city break’ destinacije (iza Splita i Zagreba) te u kategoriji najuspješnije destinacije za ljetni odmorišni turizam (iza Rovinja i Poreča). Konavle su osvojile drugo mjesto u kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma (iza Etno sela Karanac), a Pustolovni park Cadmos Village treće mjesto u kategoriji rekreacija i zabava (iza Aquaparka Istralandia i Termi Tuhelj).

U kategoriji ‘Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine’ vrijedna priznanja dobili su djelatnica prodaje i marketinga u turizmu Lucija Erhardt (Valamar Riviera d.d.), recepcijska djelatnica Smiljana Lovrić (Valamar Argosy) i konobar Jozo Krešić (Valamar Lacroma). Također, Dubrovkinji Jasni Đurković iz Hotela Excelsior pripala je posebna nagrada „Anton Štifanić“.

Na Danima hrvatskog turizma ukupno je dodijeljeno 28 nagrada u sedam kategorija.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist