Aktualno

NAGRADE HTZ-A Najbolji su Hotel Palace, Gulliver Travel, plaža Cava…

Hotel Palace najbolji je odmorišni hotel, Gulliver Travel najbolja putnička agencija, a Cava najbolja plaža u Hrvatskoj.

Oni su u srijedu navečer slavili u Poreču na Danima hrvatskog turizma, manifestaciji kojom se svake godine simbolično podvlači crta pod učinjeno u turističkoj sezoni koja je pri kraju.

Inače, grad Dubrovnik je zauzeo dva treća mjesta, i to u kategoriji najuspješnije ‘city break’ destinacije (iza Splita i Zagreba) te u kategoriji najuspješnije destinacije za ljetni odmorišni turizam (iza Rovinja i Poreča). Konavle su osvojile drugo mjesto u kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma (iza Etno sela Karanac), a Pustolovni park Cadmos Village treće mjesto u kategoriji rekreacija i zabava (iza Aquaparka Istralandia i Termi Tuhelj).

U kategoriji ‘Čovjek ključ uspjeha u turizmu – djelatnik godine’ vrijedna priznanja dobili su djelatnica prodaje i marketinga u turizmu Lucija Erhardt (Valamar Riviera d.d.), recepcijska djelatnica Smiljana Lovrić (Valamar Argosy) i konobar Jozo Krešić (Valamar Lacroma). Također, Dubrovkinji Jasni Đurković iz Hotela Excelsior pripala je posebna nagrada „Anton Štifanić“.

Na Danima hrvatskog turizma ukupno je dodijeljeno 28 nagrada u sedam kategorija.

Pročitajte još

VIDEO/SVEČANO OZRAČJE Tijelovska procesija Gradom

Dulist

RUGLO NA LAPADSKOJ OBALI Pašalić otvorio marinu, a nije počistio za sobom

Andrea Falkoni Račić

PRONALAZNIK ĆE BITI NAGRAĐEN Izgubljena crna kožna torbica s dokumentima

Dulist