Aktualno

NAGRADA TUI-A Admiral u društvu 250 top svjetskih hotela

NAGRADA TUI-A Admiral u društvu 250 top svjetskih hotela

TUI Top Quality 2015. prestižna je nagrada koja je danas dodijeljena Admiral Grand hotelu.

Kako je istaknuo Goran Hrnić, predsjednik uprave Gulliver travela, riječ je o jednoj od najprestižniji turističkih nagrada koja se ne može kupiti. Zaslužuje se trudom i zalaganjem domaćina, a temeljene je isključivo na anketama i ocjenama gostiju hotela.

Nikolina Misir, direktorica Operativnih sektora Gulliver travela istaknula je kako je TUI vodeća svjetska kompanija na području turizma, koja svake godine vrednuje i nagrađuje hotele partnere. Nagrade se dodjeljuju isključivo hotelima koji zadovoljavaju visoke TUI standarde te nadprosječne visoke ocjene zadovoljstva klijenata.

TUI Top Quality partner je nagrada koju može dobiti samo 250 najboljih hotela u svijetu. Ocjenjuje se kvaliteta smještaja i usluge, vrlo dobro ujednačen odnos cijene i kvalitete, naglašena briga za klijenta te kompetentno i ljubazno osoblje.

– Hotel mora predstavljati idealno mjesto za savršen odmor, što Admiral jest – zaključila je Misir.
Vlado Koncul, direktor Admiral Grand hotela u svom se govoru zahvalio gostima te partnerima Gulliver Travelu i TUI-u, ali i zaposlenicima, njegovim suradnicima.

– Vi znate zašto ste dobili ovo priznanje i koliko ste volje, znanja i truda uložili da bi održali tri osnovna elementa naše usluge – ljubaznost, besprijekorna čistoća te dobra kuhinja – rekao je Koncul, naglasivši kako ovo neće biti posljednje priznanje ovom hotelu.

Nazočnima se u svom stilu obratio i Pero Vićan.
– Ovo nisu plavi i zeleni cvjetovi koji su 90 posto namješteni, ovo je nešto zaista zasluženo. Moja osobna zasluga u tome je nula bodova, a ako imam ikakvu zaslugu to je zbog ekipe koju sam kao glavni trener složio i ukazao im povjerenje voditi ovaj hotel – rekao je Vićan, dodavši kako je najzaslužnija osoba za ovu nagradu direktor hotela, a onda iza njega suradnici o kojima je govori sve do zadnje spremačice koja radi u hotelu.
– Nagradu je lakše osvojiti nego je zadržati. Zato i sljedeću godinu moramo dobiti TUI priznanje – rekao je, među ostalim, Vićan.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist