Natrag
21.2.2019 03:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nagrada publike pripala klapi Kaše

2.6.2013 @ 13:39 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Nakon Večeri popularnih skladbi u Blatu na Korčuli održanoj 25. svibnja, ovogodišnji 47. Festival dalmatinskih klapa Omiš 2013. nastavio je s realizacijom svojih programa izvan Omiša, i to  u subotu, 1. lipnja s Večeri klapa uz pratnju jedne do dvije gitare.

Prva nagrada stručnog ocjenjivačkog povjerenstva pripala je muškoj klapi More iz Šibenika, dok je nagrada publike pripala muškoj klapi Kaše iz Dubrovnika. Posebna nagrada stručnog povjerenstva dodjeljena je Vicku Dragojeviću, autoru aranžmana za skladbu 'Laku noć moja zoro bajna',  koje je on i autor.

Nastupilo je 7 klapa, i to: REĆINA (ž) – Šibenik, ŽRNOVNICA (m) – Žrnovnica, BRODARICA (m) – Šibenik, ZNAMEN (mj) – Kaštel Lukšić, PASIKA (m) – Kostanje, MORE (m) – Šibenik i KAŠE (m) – Dubrovnik

Stručno povjerenstvo radilo je u sastavu: dr.sc. Vedrana Milin Ćurin, prof. Nera Gojanović i Mićo Friganović.
Večer Festivala dalmatinskih klapa Omiš u Vodicama održava se u suradnji s Turističkom Zajednicom Grada Vodica već osmu godinu za redom.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana