Natrag
18.3.2019 17:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nadzorni odbor “koči” prodaju

11.11.2011 @ 15:32 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

– Dala sam ostavku i to je sve što imam za reći –izjavila je za duList Patricija Mage Vidak, članica Nadzornog odbora Vrtlar d.o.o. na upit o stanju u toj komunalnoj tvrtci.

Zašto je odluka o prodaji Vrtlarovog zemljišta u Solitudu „zapela“ na Nadzornom odboru?

Članovi Nadzornog odbora Mage Vidak, iz kvote Nezavisne liste Pera Vićana, te Boško Skaramuca, iz kvote SDP-a, navodno su se usprotivili prodaji zemljišta u Solitudu na kojem je planirana izgradnja stanova za vaterpoliste. Budući da upravo Nadzorni odbor daje suglasnost na prodaju, jasno je da se protivljenjem dvaju članova cijeli posao odužuje.

Valja podsjetiti kako je riječ o dvije parcele, od kojih je manja (226 metara kvadratnih) smještena u obuhvatu građevinskog područja i prodavala se po početnoj minimalnoj cijeni od 172 tisuće kuna, a veća (površine 584 metara kvadratnih) zaštićena zelena površina, prodavana po početnoj minimalnoj cijeni od 143 tisuće kuna. Vrtlar ih već duže vrijeme nastoji prodati, a zarađena sredstva bi namjenski bila uložena u nabavu opreme potrebne poduzeću.

Skupština Društva očekuje se 22. studenog, kada se očekuje odluka o opozivu Skaramuce i ostavci Mage Vidak.

– Nemam službenih saznanja, niti sam sudjelovao u pripremi skupštine – rekao je za duList zamjenik gradonačelnika Niko Šalja te dodao kako je odluka u vezi razrješenja u Nadzornom odboru na predstavniku većinskog vlasnika, gradonačelniku Andru Vlahušiću te Olgi Muratti, predsjednici dubrovačkog SDP-a, čiji član Nadzornog odbora Skaramuca prodaju dovodi u pitanje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana