Sport

Nade Juga osvojile broncu!

Nade Juga osvojile broncu!

Nade Juga osvojile su broncu na završnom turniru prvenstva Hrvatske za vaterpoliste rođene 2001. godine i mlađe, koje se od četvrtka do nedjelje igralo na bazenu u Gružu.

Mali Jugaši su u utakmici za treće mjesto svladali vršnjake iz Šibenika sa 6:3. Po dva gola za momčad trenera Mara Pulića zabili su Miho Lončarić i Petar Alamat, dok su jednom bili precizni Niko Šimunović i Boris Ivaniš.

Prvak je splitski Mornar Brodospas, koji je nakon jučerašnje pobjede nad Jugom u polufinalu danas u finalu pobijedio riječko Primorje EB s 10:6.

Peto mjesto na turniru pripalo je mladim vaterpolistima Cavtata, nakon pobjede 5:2 nad Zadrom 1952.. Druga momčad Juga zauzela je 14. mjesto nakon jutrošnjeg poraza od Opatije 6:5, a Gusar iz Mlina pobjedom je nad Okrukom izbjegao posljednje, 16. mjesto.
 

Sastav Juga na završnici
Brončane nade

Na završnom turniru Jug je nastupio u sastavu: Ivan Ljuban, Ivo Borovina, Boris Ivaniš, Mario Vuković, Antonio Gavranić, Niko Šimunović, Miho Lončarić, Petar Alamat, Jakov Pulić, Milo zelen, Nikša Marković, Kristijan Raguž, Robert Soko, Leon Cukrov, Luka Stahor i Đino Franić, a pod vodstvom trenera Mara Pulića i pomoćnog trenera Joška Turka.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist