Aktualno

Nadaju se najboljem!

Nadaju se najboljem!

DuList je, osim godišnje inventure i protresanja najvažnijih događaja koji su obilježili dubrovačku 2012. godinu, donio i stavove i razmišljanja poznatih osoba političkog i javnog života Grada o minuloj 2012. te nadolazećoj 2013. godini.

Evo razmišljanja predsjednice dubrovačkog HDZ-a i gradske vijećnice Dubravke Šuice i predsjednika dubrovačkog HNS-a i gradskog vijećnika Antuna Pravedana.
 
– Godina 2012. bila mi je izvaredna i poslovno i osobno. Što se tiče poslovnog plana, izabrana sam za podpredsjednicu HDZ-a, kao i za podpredsjednicu EPP Women. Također, izabrana sam u novi mandat u Vijeću Europe. Privatno, svi smo živi, zdravi i sretni. Što se tiče 2013. godine, u svakom slučaju očekujem bolju godinu. U poslovnom smislu, s obzirom da je izborna godina, očekujem pobjedu i na lokalnoj i na europskoj razini. Privatno, uz Božju pomoć, nadam se samo najboljem – predsjednica dubrovačkog HDZ-a i gradska vijećnica Dubravka Šuica.

– Godina 2012., kao što svi znamo, bila je godina u kojoj je recesija dobro zahvatila hrvatsku državu, ali je Dubrovnik to nešto manje osjetio nego neki drugi gradovi. U Dubrovniku se u drugom polugodištu godine na izmaku puno toga događati. Grad je počeo obnavljati puteve i ceste. U 2013. godini očekujem završetak realizacije radova na ulazu u Dubrovnik te da će se, što je najavljeno u Proračunu, gradske zidine vratiti gradu Dubrovniku. Također očekujem da će turistička sezona, bez obzira na situaciju i u Europi i u Hrvatskoj, biti bolja nego ove godine. Poželio bih također našim nezaposlenim sugrađanima da im se situacija u idućoj godini popravi. Mogućnosti Dubrovnika su takve da bi većini građana trebao osigurati posao u 2013. godini. Kad je riječ o politici, očekujem pobjedu na idućim izborima, zajedno s našim koalicijskim partnerima i da će se nastaviti svi projekti koji su u tijeku – predsjednik dubrovačkog HNS-a i gradski vijećnik Antun Pravedan.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist