Sport

NAČELNIK U OBILASKU Nogometni teren u Župi dobio umjetni travnjak

NAČELNIK U OBILASKU Nogometni teren u Župi dobio umjetni travnjak

Igralište NK Župa dubrovačka je nakon postavljanja umjetne trave stavljeno u funkciju na zadovoljstvo mnogobrojne djece koja svakodnevno treniraju, a ovog ga je petka obišao i općinski načelnik Silvio Nardelli sa svojim suradnicima.
Općina Župa dubrovačka još je prošle godine osigurala 200 tisuća kuna za pripremne građevinske radove pomoćnog nogometnog terena što je bio uvjet za donaciju HNS-a od pola milijuna kuna za nabavku umjetnog travnjaka. Kako je procijenjena vrijednost za završetak svih radova i opremanje igrališta iznosila 650 tisuća kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala razliku u iznosu od 150 tisuća kuna.
Predsjednik kluba Đuro Lonza u ime uprave kluba trenera i preko 250 djece i njihovih roditelja zahvalio se načelniku na potpori koju je Općina dala u realizaciji ovog projekta te je najavio i daljnje aktivnosti na poboljšanju nogometne infrastrukture, a koje se pak odnose na rekonstrukciju glavnog nogometnog terena i tribine sa svlačionicama.
Nardelli je iskazao zadovoljstvo izvedbom i izgledom novog nogometnog igrališta s umjetnom travom.
-Općina kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu, a ovaj projekt je uz sportsku dvoranu jedan od značajnijih iskoraka ka obogaćivanju sportskog sadržaja namjenjenog za razvoj djece i kvalitetno bavljenje sportom – istaknuo je Nardelli.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist