Aktualno

Na Sveučilištu obilježen Tjedan filantropije

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva održala je u subotu na Sveučilištu u Dubrovniku središnju proslavu Tjedna filantropije.

Time se naša država po treći put uključila u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva, dana koji se u čitavoj Europi slavi 1.listopada.

Događanje je održano kroz dva dijela: interaktivni dio, u kojem su aktivno sudjelovala djeca dubrovačkih škola različitih uzraste, te konferencijski dio, na kojem su o temi filantropije predavali domaći i međunarodni stručnjaci.

Ovom prilikom zaklade uključene u Hrvatski forum zaklada ‘ZaDobro.BIT’ imale su priliku predstaviti svoj rad te organizirati razne radionice kojim se promiče filantropija.

Podsjetimo, Tjedan filantropije održava se kroz različita predavanja i interaktivne radionice u većim hrvatskim gradovima u periodu od 23. rujna do 1. listopada.

Ove godine, Nacionalna zaklada središnju proslavu održala je u Dubrovniku, a DEŠA – Dubrovnik je sudjelovala u organizaciji manifestacije uz Europsku zakladu za filantropiju i društveni razvoj, Hrvatski forum zaklada zaDobroBIT i Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I DALJE ČVRSTOG STAVA Nema suradnje s Trebinjem bez isprike

Dulist

RAVNATELJICA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB RUŽICA MISIR Prijete nam svakodnevno. Ne odustajemo!

Leona Rašica

ATLANTSKA PLOVIDBA Usmjereni smo na pružanje pomoći ozlijeđenim pomorcima te obiteljima smrtno stradalih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija