Aktualno

Na Sveučilištu obilježen Tjedan filantropije

Na Sveučilištu obilježen Tjedan filantropije

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva održala je u subotu na Sveučilištu u Dubrovniku središnju proslavu Tjedna filantropije.

Time se naša država po treći put uključila u obilježavanje Europskog dana filantropije i zakladništva, dana koji se u čitavoj Europi slavi 1.listopada.

Događanje je održano kroz dva dijela: interaktivni dio, u kojem su aktivno sudjelovala djeca dubrovačkih škola različitih uzraste, te konferencijski dio, na kojem su o temi filantropije predavali domaći i međunarodni stručnjaci.

Ovom prilikom zaklade uključene u Hrvatski forum zaklada ‘ZaDobro.BIT’ imale su priliku predstaviti svoj rad te organizirati razne radionice kojim se promiče filantropija.

Podsjetimo, Tjedan filantropije održava se kroz različita predavanja i interaktivne radionice u većim hrvatskim gradovima u periodu od 23. rujna do 1. listopada.

Ove godine, Nacionalna zaklada središnju proslavu održala je u Dubrovniku, a DEŠA – Dubrovnik je sudjelovala u organizaciji manifestacije uz Europsku zakladu za filantropiju i društveni razvoj, Hrvatski forum zaklada zaDobroBIT i Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist