Kultura

NA SVETA TRI KRALJA S DuListom u Kazalište!

Dijelimo ulaznice za predstavu ‘Na sveta tri kralja’ koja će se održati ovaj četvrtak, 7. svibnja u 20 sati! 

Budite brzi, na info@dulist.hr pošaljite ime, prezime i kontakt i možda baš Vi nekog povedete u četvrtak u Kazalište Marina Držića!

Komedija „Na sveta tri kralja“ ponovno igra u kazalištu Marina Držića! Tekst Matka Sršena prema  Shakespeareu u režiji Ivice Kunčevića na repertoaru je 7. i 8. svibnja u 20 sati. Riječ je o ‘inglezariji na dubrovačku’ u Držićevom duhu.

“Na sveta tri kralja” prilika je za povratak kazališnoj tradiciji koja je uspješno ambijentalizirana kroz zanimljivu priču i likove koji su ‘naši’, gradski i nadasve tradicionalni. U tekstu i predstavi je sažet jedan čitavi mentalitet, duh i povijest ‘na dubrovačku’.

Igraju: Zijad Gračić, Nataša Dangubić, Maro Martinović, Branimir Vidić, Frane Perišin, Izmira Brautović, Glorija Šoletić, Zdeslav Čotić, Mirej Stanić, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Nika Burđelez, Joško Gverović, Ivan Perić, Petra Japunčić i Jelena Baričević.

Rezervacije: 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Pročitajte još

IZLOŽBA ‘PLANET X’ IVANE MILOGLAV IVANKOVIĆ Koliko nam Zemlja daje, a mi ju uništavamo…

Dulist.hr

NOVA SEZONA Prvi premijerni naslov ‘Alkestida’ u teatru

Dulist

GALERIJA FLORA Izložba ‘Planet X’ Ivane Miloglav Ivanković

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija