Natrag
23.2.2019 14:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na Stavrosa idu Jadranka Bautović i Kristina Pulić

5.4.2012 @ 11:41 Baldo Marunčić dulist IN
2;2

Podijelite:

Na Uskrs nam u goste dolazi Jasmin Stavros – Kralj zabava! Taj je nadimak zaslužio davno, jer svi koji su ikad bili na nekom njegovom koncertu znaju kako Stavros radi štimung i zabavlja do dugo u noć!

 

Ove nedjelje u Culture Clubu Revelin dvoje naših čitatelja zabavljat će se uz Stavrosa. Po 2 ulaznice osvajaju 2 najbrža čitatelja koji na info@dulist.hr pošalju email sadržaja „Želim na Stavrosa“.

Za one koji nisu znali, on je bio jedan od najtraženijih bubnjara na ovim područjima, te se često i dan danas na sessionima sa kolegama glazbenicima uhvati bubnjeva. Kritičari su mu zamjerili pjevanje zabavne glazbe jer je bio vrhunski bubnjar. Njegova glazbena karijera traje 37 godina. Stavrosov prošlogodišnjii hit "Ima nas još" osvojio je top liste diljem Hrvatske. Na Uskrs ćemo svi zajedno pjevati pjesme koje dobro znamo i bez kojih ne prolazi nijedan tulum!

Karte u pretprodaji 50 kn, a na ulazu 80 kn. Pretprodajna mjesta: Caffe „Brazil" – Doc, Sport Caffe "Balun" – Mokošica, Caffe Bar „Paradiso", Caffe Bar "Afrika", Caffe Bar "Casablanca", Caffe Bar "Micro", Caffe bar "Laus" (TC Mercante), Lounge Bar "Culto", Pizzeria "Tabasco", Club "23" (Župa Dubrovačka) i Caffe bar "Zino" (Cavtat).

Najbrže su mail poslale Jadranka Bautović i Kristina Pulić te im želimo dobar provod u CC Revelin. Ulaznice ih čekaju na ulazu prije početka koncerta.

 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana