DuList IN

“Na rubu stvarnosti” u Udruzi mladih Orlando

"Na rubu stvarnosti" u Udruzi mladih Orlando

Iz Udruge mladih Orlando za petak, 7. lipnja, od 18.30 sati najavljuju program pod nazivom „Na rubu stvarnosti“ uz besplatan ulaz.

Program uključuje predstavljanje Festivala fantastičnog filma i vina – Grossman, koji se već devetu godinu održava u Ljutomeru (Slovenija), kao i dupli koncert, u sklopu iste večeri, dubrovačkog noir rock sastava Didak Lazzarin i slovenskog garažnog rock sastava Dežurni krivci.

Žestoki slovenski bend će izvoditi pjesme sa njihovog najnovijeg albuma ''Fakti'' na materinjem jeziku čiji će politički orijentirani stihovi univerzalne problematike premostiti moguće jezične barijere. U duhu sedme umjetnosti i cijeli glazbeni segment programa će biti vizualno nadopunjen VJ projekcijama, oblikovanjem svjetla i video instalacijama.

Uz projekcije najboljih kratkometražnih horror i fantastičnih filmova sa Grossmann festivala iz Hrvatske, Slovenije i Srbije radnog naslova Balkan Mayhem, biti će prikazana i dva dubrovačka kratka fantastična filma iz Orlandove produkcije.

Inače, Udruga je u svibnju ove godine proslavila svoj 14. rođendan kvalitetnim druženjem i sviračkom interakcijom glazbenika različitog žanrovskog ukusa, iskustva i pogleda na svijet; u redovnom klupskom programu glazbenih sesija četvrtkom – slatkog imena Paradižot.

O aktivnostima udruge, smještene poviše današnjeg sveučilišta u zgradama stare bolnice, na kulturnom, socijalnom, i ekološkom planu već je bilo dosta govora, i zasigurno će se i u daljnoj budućnosti osjećati i primjećivati neupitan značaj Orlanda u društvenom životu Grada.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović