Natrag
26.5.2018 19:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na redu je – Lapadski stadion!

12.6.2012 @ 12:18 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Stigao je na red i Lapadski stadion. O njegovom je uređenju gradonačelnik Andro Vlahušić govorio u Njemačkoj, s potencijalnim ulagačima.

Naime, Vlahušić se u Berlinu susreo s predstavnicima njemačkih kompanija koje su prethodno iskazale interes za sudjelovanje u razvoju Lapadskog stadiona te ih pozvao na sudjelovanje u Dubrovnik Football Summitu koji će se održati početkom srpnja. Predstavnici tvrtki AMA, Arena i Ficon su prihvatili gradonačelnikov poziv te će na investicijskom forumu humanitarno-nogometnog spektakla Dubrovnik Football Summit predstaviti vizije razvoja gradskog nogometnog stadiona, a izrazili su interes i za pokroviteljstvo ovog događanja.

Na sastanku je istaknuto, javljaju iz gradske uprave, kako je Dubrovniku potreban višenamjenski stadion po standardima UEFA-e koji će u svom sastavu imati i druge javne i komercijalne sadržaje te moći kvalitetno služiti za organizaciju kulturnih i zabavnih manifestacija. Zaključeno je kako će do Dubrovnik Football Summita potencijalni ulagači prijedloge za stadion uskladiti s važećim prostorno-planskim dokumentima te ih potom prezentirati javnosti.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana