Aktualno

Na redu je – Lapadski stadion!

Na redu je - Lapadski stadion!

Stigao je na red i Lapadski stadion. O njegovom je uređenju gradonačelnik Andro Vlahušić govorio u Njemačkoj, s potencijalnim ulagačima.

Naime, Vlahušić se u Berlinu susreo s predstavnicima njemačkih kompanija koje su prethodno iskazale interes za sudjelovanje u razvoju Lapadskog stadiona te ih pozvao na sudjelovanje u Dubrovnik Football Summitu koji će se održati početkom srpnja. Predstavnici tvrtki AMA, Arena i Ficon su prihvatili gradonačelnikov poziv te će na investicijskom forumu humanitarno-nogometnog spektakla Dubrovnik Football Summit predstaviti vizije razvoja gradskog nogometnog stadiona, a izrazili su interes i za pokroviteljstvo ovog događanja.

Na sastanku je istaknuto, javljaju iz gradske uprave, kako je Dubrovniku potreban višenamjenski stadion po standardima UEFA-e koji će u svom sastavu imati i druge javne i komercijalne sadržaje te moći kvalitetno služiti za organizaciju kulturnih i zabavnih manifestacija. Zaključeno je kako će do Dubrovnik Football Summita potencijalni ulagači prijedloge za stadion uskladiti s važećim prostorno-planskim dokumentima te ih potom prezentirati javnosti.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist