Natrag
22.2.2019 07:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na požarište u Neretvi stiže i Hrvatska vojska

12.8.2012 @ 20:15 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Požarište u Pločama i općini Kula norinska obišao je župan Nikola Dobroslavić u pratnji glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića,

zapovjednika Operativnog vatrogasnog zapovjedništva generala Mate Obradovića i županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića.

Nakon obilaska, u kojemu su bili i gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić te načelnik Kule norinske Nikola Krstičević, župan je ustvrdio kako je situacija na požarištu vrlo ozbiljna te da gasitelji ulažu maksimalne napore da zaustave vatrenu stihiju.

Stambeni objekti su spašeni od vatre, a uskoro se očekuje dolazak dodatnih vatrogasnih postrojbi iz unutrašnjosti Hrvatske te uključivanje snaga Hrvatske vojske, javljaju iz Županije.

Osim stožera za zaštitu i spašavanje Ploča i Kule norinske, koji su aktivirani, večeras u 20.15 sati, u Kuli norinskoj održat će se i sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje DNŽ.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana