Sport

Na Montovjerni 2013. i ekipa duLista

21. izdanje Turnira na malih barica 'Montovjerna 2013' okupilo je nevjerojatne 73 momčadi! Među njima je i ekipa duLista.

Za razliku od prošle godine kada je nastupilo 64 momčadi, ove godine, organizator turnira Amatersko sportsko društvo Montovjerna 'ima slatke brige' oko sastavljanja ždrijeba turnira jer je prijavljeno čak devet momčadi više čime se srušio rekord. Preko 700 igrača iz 73 momčadi nastupiti će ove godine na popularnom igralištu 'Mali Wembley'. Momčadi su podijeljene u 16 skupina; u devet skupina je pet momčadi, a u sedam skupina su po četiri momčadi.
 
Prolazak dalje osigurati će dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Utakmice u skupini traju 2×15 minuta, a od osmine finala 2x20minuta. Suci na 'Malom Wembleyu' su i ove godine Marino Beletić i Dean Delevski.
 
Podsjetimo, najbolja momčad biti će nagrađena s pet tisuća kuna i pokalom, drugoplasirana s tri tisuće kuna i pokalom, a trećeplasirana s tisuću 500 kuna i pokalom. Uz tri najbolje plasirane momčadi,  biti će nagrađeni i najbolji strijelac, najbolji igrač, fair-play momčad te najbolji pojedinac za najveću borbenost za turniru (pokal „Hrabro srce“).?
 
Amatersko sportsko društvo Montovjerna već treću godinu uzastopno, na svojim službenim stranicama Društva, svim momčadima osigurava jedinstveno praćenje turnira. Naime, i ove godine, turnir će na stranici www.asdmontovjerna.com biti online što znači da će svi zainteresirani u bilo kojem trenutku biti u mogućnosti pogledati LIVE rezultate svake utakmice, raspored utakmica, tablice te popis igrača svake momčadi.

Pročitajte još

MALI OLIMPIJCI ODMJERILI SNAGE Oni su naša sportska budućnost

Dulist

PRIJAVITE SE I ove godine trči se župski ‘Eko Cross’

Dulist

Nagrađeni najbolji župski sportaši, posthumno priznanje Matei Knego

Dulist