Natrag
17.2.2019 06:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na ‘Mojih 5 minuta’ skupljeno 10.608 kuna

27.6.2013 @ 19:56 Mia Njavro Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Koncertom 'Mojih 5 minuta', zajedničkim projektom djece Doma Maslina i Ane Rucner,  održanim 22. lipnja, prikupljeno je 10.608 kuna za Dom Maslina.

Kroz polusatni program pjesme, plesa, dramskog programa i glazbe, publika je uživala u svim talentima djece Doma Maslina, uz glazbenu pratnju Ane Rucner na violončelu i Andrijane Sesar na klaviru.

Bio je ovo koncert humanitarnog karaktera, a pred sam kraj koncerta, Ana je predala ček 'Vikend na Mljetu' gđi Ilijani Stojanović i djeci.

Sav prihod od ulaznica, točnije 10.608,00 kuna namijenjen je upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej na 3 dana, puni pansion, NP Mljet donirao je ulazak u nacionalni park, a brodarska tvrtka GV Line prijevoz do otoka Mlljeta. Donirani novci poslužit će kao džeparac tijekom boravka na otoku Mljetu.

Festival „Ana u Gradu“ se zahvaljuje vjernoj publici i svima koji su omogućili da se ovaj festival održi, svim sponzorima i medijskim pokroviteljima.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana