Crna kronika

NA MLJETU Četvrti dan potrage za nestalom Slovenkom

NA MLJETU Četvrti dan potrage za nestalom Slovenkom

Već četvrti dan traje potraga za slovenskom državljankom Almom Novljan (1956.) na Mljetu. Otok se pretražuje od Pomene do Sobre, kako saznajemo od pročelnika dubrovačkog HGSS-a Marija Begića.

U potragu je uključeno dvadesetak ljudi s tri potražna tima Stanice Dubrovnik (HGSS), Split uz pomoć JVP Mljet, renđera NP Mljet, DVD Montokuc, GSS u BIH Posušje te mještana. Na raspolaganju je i šest vozila.

-Riječ je o ogromnom području koje pretražujemo, no nažalost još nema nikakvih rezultata – ističe Begić.

Teren se pretražuje zemljanim putem uz pomoć potražnih pasa kao i dronovima i plovilima dok se u potragu u četvrtak uključio i helikopter HRZ-a.

Nestanak je prijavio suprug u utorak u popodnevnim satima. Nestala je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom ‘BIG BEN LONDON’, bijele kratke hlače i smeđe sandale.Podsjetimo, Slovenka je posljednji put u Nacionanom parku viđena u popodnevnim satima utorka dok je šetala sa suprugom. Nakon toga, gubi joj se svaki trag, a njezin je nestanak prijavio suprug.

Foto: HGSS

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist