Sport

Na ‘Malom Wembleyu’ borba za šesnaestinu finala

Na 'Malom Wembleyu' borba za šesnaestinu finala

Mali 'Wembley' je i dalje poprište najboljeg nogometa u Županiji. U petnaestom danu turnira momčadi još igraju za knock out fazu – prolazak u šesnaestinu finala.

Situacija je u nekim skupinama riješena, no ipak u nekoliko skupina putnici za prolazak dalje neće se znati sve do četvrtka, 18. srpnja, kada je ujedno završni dan natjecanja momčadi po skupinama. Nakon dva tjedna odličnih utakmica, preostaje još toliko do finalnog dana koji se očekuje približno 30. srpnja.

Plasman u šesnaestinu finala zasada su osigurali Fast food Gavun, Mišići do neba, Konoba Penatur, Sport caffe Balun, Klub Fontana, Konoba Maestral, Antun Tun, Brkati slonovi, Maximus Kia, Ura Nage, DB Kantun, Gorica, Nema predaje i XY. U ponedjeljak, 16. srpnja doznat ćemo koje će se momčadi još pridružiti u bubanj gdje je trenutno 14 momčadi. U borbu za plasman u šesnaestinu finala danas će na malom 'Wembleyu' igrati ukupno 16 momčadi.

Već prvi susret, koji je na rasporedu u 18.20 sati odlučivati će o putniku u knock out fazu, a ništa manje neizvjesno biti će u susretu između HSS i Celtic bar Belfast kao i u dvoboju 'kafića' Antike i Insomnie. Najmlađa momčad na turniru No Name traži drugu pobjedu s kojom će uvelike zakoračiti u šesnaestinu finala iako je u njihovoj skupini situacija daleko od rješene.

U skupini E igrati će Suhy travel i Šule mu na zaru bu, dvoboj momčadi za koje tri boda uvelike ostavlja u igri kao i u pretposljednjem i posljednjem susretu današnjeg programa. Što se tiče izvlačenja kuglica za šesnaestinu finala prvoplasirane i drugoplasirane momčadi biti će razvrstane u dva bubnja po 16 momčadi.

Prva knock out faza igrat će se ukupno četiri dana, a po rasporedu dnevno po četiri susreta. Više o turniru možete pratiti na službenim stranicama ASD Montovjerna (www.asdmontovjerna.com).
 
 

Raspored za ponedjeljak, 15. srpnja:

18.20 Ponton – Pola litre pive
19.00 HSS – Konoba Bonaca
19.40 C. b. Antika – C. b. Insomnia
20.20 No Name – Školjkarstvo Pavlović
21.00 Suhy travel – Šule mu na zaru bu 
21.40 Maritimo – Dubrovačko-neretvanska županija
22.20 Konoba Bonaca – Kvart. Sv. Marije

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist