Sport

Na ‘Malom Wembley-ju’ odigrano prvo kolo

Na 'Malom Wembley-ju' odigrano prvo kolo

Odigrano je prvo kolo natjecanja po skupinama najvećeg turnira u Županiji – Turnira na male barice ‘Montovjerna 2013.’ koji se već tradicionalno održava 21. godinu zaredom na popularnom igralištu 'mali Wembley'.

Ove godine prijavile su se 73 momčadi, čime je ujedno i srušen prošlogodišnji rekord za čak devet ekipa. U četiri natjecateljska dana, koliko traje jedno kolo, sve utakmice su završene sukladno pravilniku turnira i bez zamjerke. Na prvom mjestu zabava i druženje, a potom adrenalin i napetost do posljednjeg trenutka glavna su obilježja turnira na 'malom Wembleyu'.

Što se tiče statističkih podataka, u 32 utakmice postignuto je čak 113 pogodaka što je prosječno 3,5 pogotka po susretu. U prvom kolu najveću pobjedu zabilježila je momčad 'Nema predaje' protiv 'Čančare' sa čak osam pogodaka razlike (9:1).

U prvom kolu zabilježeno je i pet neriješenih rezultata. Vrijedi istaknuti da je među 73 momčadi 'letvica' visoko postavljena za prošlogodišnjeg pobjednika 'Fast food Gavun', potom za momčadi 'Konoba Bonaca', 'C. b. Olloa', 'Maximus Kia' te 'Crvenu funjestru'.

Danas je na rasporedu peti dan turnira s čime ujedno započinje natjecanje drugog kola po skupinama. Prvi susret je na rasporedu već u 18.20, a sastaju se Pola litre pive i prošlogodišnje iznenađenje turnira momčad HC. Sve informacije vezane za turnir možete pratiti na službenoj stranici ASD Montovjerna.
 

Petak, 5. srpnja:
18.20 HC – Pola litre pive
19.00 Kapo Maro – Dominium novus
19.40 Maritimo – C. b. Insomnia
20.20 Millenium car – Fast food Gavun
21.00 TNT – Du. ner. županija
21.40 ‘23’ – Pipl mast trast as
22.20 Kvart Sv. Marije – HSS
23.00 Kruti company – C. b. Belfast

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr