Sport

Na Kupresu Prvenstvo u alpskom skijanju

Ski klub Libertas u subotu 23. veljače na Kupresu organizira Otvoreno prvenstvo grada Dubrovnika u veleslalomu.

Natjecanje će se održati u kategorijama mlađih i starijih cicibana i cicibanki, mlađih i starijih dječaka i djevojčica, juniora i juniorki, seniora i seniorki te veterana i veteranki. Pravo sudjelovanja imaju svi skijaši i skijaški klubovi iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Za potrebe održavanja natjecanja, Ski klub Libertas organizira prijevoz autobosom, koji polazi u subotu, 23. veljače u 5 sati  ispred sportske dvorane u Gospinom Polju. Planirani povratak je oko 17 sati s Kupresa. Cijena prijevoza autobusom je 50 kuna po osobi.

Svi natjecatelji plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na utrci i to 250 kuna po natjecatelju za odrasle i 200 kuna po natjecatelju za djecu. Kotizacija uključuje jednodnevnu ski kartu, sudjelovanje na utrci i ručak na stazi. Sva plaćanja mogu se izvršiti u autobusu nakon polaska, ili na izvlačenju i podjeli startnih brojeva.

Prijava natjecatelja moguća je zaključno do četvrtka 21. veljače do 12 sati. Prijaviti se trebaju i natjecatelji i izletnici autobusom, kako bi se organizirali prijevoz i natjecanje. U Hotelu Ski Adria za natjecatelje su osigurane nešto povoljnije cijene smještaja i ski karata za ovaj vikend.
 

Program natjecanja:

Četvrtak, 21. veljače, Hotel Park
19 sati – izvlačenje startnih brojeva

Subota, 23. veljače, Kupres
10 sati – restoran Ognjišta – podjela startnih brojeva
10.30 sati – razgled staze
11.15 sati – prva vožnja
– druga vožnja odmah nakon završetka prve vožnje

Službena objava rezultata i dodjela medalja održat će se po završetku natjecanja, prije polaska autobusa za Grad. Sve natjecatelje i izletnike iz kluba mole da svoje sudjelovanje i potrebu za organiziranim prijevozom prijave na obrascu za prijave.

Pročitajte još

SELEKTIRANO, POD MASKAMA ILI NA OTVORENOM Kako ove jeseni zadržati dobru formu?

Iva Dedo

Reprezentativka Iva Slonjšak novo pojačanje Raguse

Dulist

Du Motion poziva na sudjelovanje u globalnoj humanitarnoj 5K utrci za Bejrut

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija