Natrag
21.2.2019 09:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na Kupresu Prvenstvo u alpskom skijanju

20.2.2013 @ 14:13 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Ski klub Libertas u subotu 23. veljače na Kupresu organizira Otvoreno prvenstvo grada Dubrovnika u veleslalomu.

Natjecanje će se održati u kategorijama mlađih i starijih cicibana i cicibanki, mlađih i starijih dječaka i djevojčica, juniora i juniorki, seniora i seniorki te veterana i veteranki. Pravo sudjelovanja imaju svi skijaši i skijaški klubovi iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Za potrebe održavanja natjecanja, Ski klub Libertas organizira prijevoz autobosom, koji polazi u subotu, 23. veljače u 5 sati  ispred sportske dvorane u Gospinom Polju. Planirani povratak je oko 17 sati s Kupresa. Cijena prijevoza autobusom je 50 kuna po osobi.

Svi natjecatelji plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na utrci i to 250 kuna po natjecatelju za odrasle i 200 kuna po natjecatelju za djecu. Kotizacija uključuje jednodnevnu ski kartu, sudjelovanje na utrci i ručak na stazi. Sva plaćanja mogu se izvršiti u autobusu nakon polaska, ili na izvlačenju i podjeli startnih brojeva.

Prijava natjecatelja moguća je zaključno do četvrtka 21. veljače do 12 sati. Prijaviti se trebaju i natjecatelji i izletnici autobusom, kako bi se organizirali prijevoz i natjecanje. U Hotelu Ski Adria za natjecatelje su osigurane nešto povoljnije cijene smještaja i ski karata za ovaj vikend.
 

Program natjecanja:

Četvrtak, 21. veljače, Hotel Park
19 sati – izvlačenje startnih brojeva

Subota, 23. veljače, Kupres
10 sati – restoran Ognjišta – podjela startnih brojeva
10.30 sati – razgled staze
11.15 sati – prva vožnja
– druga vožnja odmah nakon završetka prve vožnje

Službena objava rezultata i dodjela medalja održat će se po završetku natjecanja, prije polaska autobusa za Grad. Sve natjecatelje i izletnike iz kluba mole da svoje sudjelovanje i potrebu za organiziranim prijevozom prijave na obrascu za prijave.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana