Natrag
21.2.2019 08:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na koncertu klapa skupljeno 8.570 kuna

24.7.2013 @ 14:33 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

 Na inicijativu članica ženske klape „Fortuna“ u subotu, 20. srpnja 2013. u Palači Sponza održan je humanitarni koncert „Pjesma puni život moj“ za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko – neretvanske županije

Klapska pjesma i nastup dječjeg vrtića Gruž oduševili su brojnu publiku u Palači Sponza koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
 
Ovim koncertom prikupljeno je ukupno 8.570,00 kuna, od toga 7.000,00 kuna od prodaje ulaznica, a 1.570,00 kuna od dobrovoljnih priloga za radove koje su članice Udruge za Down sindrom izložile na štandu ispred Sponze.

Uz sudjelovanje domaćina, ženske klape Fortuna iz Dubrovnika te gostujućih klapa mješovite klape Pulena iz Korčule i ženske klape Špirit iz Splita, na iznenađenje svih prisutnih, mališani dječjeg vrtića Gruž izvedbom Potkola i Čička upotpunili su jednosatni program.
Pred kraj koncerta, članice Udruge uručile su svim sudionicima prigodne poklone iz svoje radionice, a koncert je zaokružen zajedničkom pjesmom Dubrovačkih trubadura “Marijana” u izvedbi svih sudionika i podrškom iz publike.

Organizator koncerta, ženska klapa Fortuna zajedno s Udrugom za Down sindrom DNŽ od srca zahvaljuju svim sponzorima, donatorima i partnerima koji su podržali ovaj projekt, gosparima Đelu Jusiću i Ladislavu Pađenu, gostujućim klapama Pulena i Špirit, Maji Šoš i dječjem vrtiću Gruž, FA Linđo te svima koji su pridonijeli ostvarenju ovog humanitarnog koncerta.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana