Zanimljivosti

Na koncertu klapa skupljeno 8.570 kuna

Na koncertu klapa skupljeno 8.570 kuna

 Na inicijativu članica ženske klape „Fortuna“ u subotu, 20. srpnja 2013. u Palači Sponza održan je humanitarni koncert „Pjesma puni život moj“ za Udrugu za Down sindrom Dubrovačko – neretvanske županije

Klapska pjesma i nastup dječjeg vrtića Gruž oduševili su brojnu publiku u Palači Sponza koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.
 
Ovim koncertom prikupljeno je ukupno 8.570,00 kuna, od toga 7.000,00 kuna od prodaje ulaznica, a 1.570,00 kuna od dobrovoljnih priloga za radove koje su članice Udruge za Down sindrom izložile na štandu ispred Sponze.

Uz sudjelovanje domaćina, ženske klape Fortuna iz Dubrovnika te gostujućih klapa mješovite klape Pulena iz Korčule i ženske klape Špirit iz Splita, na iznenađenje svih prisutnih, mališani dječjeg vrtića Gruž izvedbom Potkola i Čička upotpunili su jednosatni program.
Pred kraj koncerta, članice Udruge uručile su svim sudionicima prigodne poklone iz svoje radionice, a koncert je zaokružen zajedničkom pjesmom Dubrovačkih trubadura “Marijana” u izvedbi svih sudionika i podrškom iz publike.

Organizator koncerta, ženska klapa Fortuna zajedno s Udrugom za Down sindrom DNŽ od srca zahvaljuju svim sponzorima, donatorima i partnerima koji su podržali ovaj projekt, gosparima Đelu Jusiću i Ladislavu Pađenu, gostujućim klapama Pulena i Špirit, Maji Šoš i dječjem vrtiću Gruž, FA Linđo te svima koji su pridonijeli ostvarenju ovog humanitarnog koncerta.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist