Zanimljivosti

Na klizanje dogodine u Luku!

Na klizanje dogodine u Luku!

Dubrovčani bi i ove zime mogli uživati u radostima klizanja, naravno ako se pojavi zainteresirani ponuditelj za organizaciju ovog posla.

No, klizalište dimenzija 15×30 metara, koje bi se trebalo postaviti u Luci Dubrovnik, s radom ne bi trebalo početi prije 9. siječnja, a u ledenim radostima uživalo bi se sve do 8. ožujka. Tako barem piše u pozivu Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, koja je objavila poziv za dostavu ponuda za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku.

JU Športski objekti poziva zainteresirane ponuditelje da im svoje ponude za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku, u Luci Dubrovnik, od 09. siječnja 2012.g. do 08. ožujka 2012. dostave do 15. prosinca. Između ostaloga ponuditelji moraju podastrijeti i opis plana i programa animacije na ledu kao i dokaz o stručnosti osoba za rad na klizalištu.

A uz poziv za dostavu ponuda Javna ustanova Športski objekti objavila je i obveze koje će ponuditelj morati ispunjavati. Ponuditelj tako mora odrediti cijenu korištenja klizališta po satu, koja ne može biti veća od 20 kuna (navesti cijenu koja se nudi), organizirati i provoditi prodaju karata za rekreativno klizanje granana svaki dan od 12,00 do 22,00 sata.

Ponuditelj također mora osigurati osobe za iznajmljivanje klizaljki i rad u garderobi, te organizirati i provoditi program škole klizanja vrtićke i školske djece uz prisustvo instruktora klizanja i pratnju djece, radnim danom od 09,00 do 12,00 sati, s cijenom ne većom od 10,00 kuna…

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist