Zanimljivosti

Na klizanje dogodine u Luku!

Dubrovčani bi i ove zime mogli uživati u radostima klizanja, naravno ako se pojavi zainteresirani ponuditelj za organizaciju ovog posla.

No, klizalište dimenzija 15×30 metara, koje bi se trebalo postaviti u Luci Dubrovnik, s radom ne bi trebalo početi prije 9. siječnja, a u ledenim radostima uživalo bi se sve do 8. ožujka. Tako barem piše u pozivu Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, koja je objavila poziv za dostavu ponuda za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku.

JU Športski objekti poziva zainteresirane ponuditelje da im svoje ponude za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku, u Luci Dubrovnik, od 09. siječnja 2012.g. do 08. ožujka 2012. dostave do 15. prosinca. Između ostaloga ponuditelji moraju podastrijeti i opis plana i programa animacije na ledu kao i dokaz o stručnosti osoba za rad na klizalištu.

A uz poziv za dostavu ponuda Javna ustanova Športski objekti objavila je i obveze koje će ponuditelj morati ispunjavati. Ponuditelj tako mora odrediti cijenu korištenja klizališta po satu, koja ne može biti veća od 20 kuna (navesti cijenu koja se nudi), organizirati i provoditi prodaju karata za rekreativno klizanje granana svaki dan od 12,00 do 22,00 sata.

Ponuditelj također mora osigurati osobe za iznajmljivanje klizaljki i rad u garderobi, te organizirati i provoditi program škole klizanja vrtićke i školske djece uz prisustvo instruktora klizanja i pratnju djece, radnim danom od 09,00 do 12,00 sati, s cijenom ne većom od 10,00 kuna…

Pročitajte još

[VIDEO] Po ričeti Marove none skuhajte štufani grah

Dulist

PORAST OD 14 POSTO Hrvati sve više kupuju preko Interneta

Dulist

UHVATILI SMO TRENUTAK Ljubav na Postiri

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija