Natrag
21.3.2019 11:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na klizanje dogodine u Luku!

7.12.2011 @ 8:49 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Dubrovčani bi i ove zime mogli uživati u radostima klizanja, naravno ako se pojavi zainteresirani ponuditelj za organizaciju ovog posla.

No, klizalište dimenzija 15×30 metara, koje bi se trebalo postaviti u Luci Dubrovnik, s radom ne bi trebalo početi prije 9. siječnja, a u ledenim radostima uživalo bi se sve do 8. ožujka. Tako barem piše u pozivu Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, koja je objavila poziv za dostavu ponuda za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku.

JU Športski objekti poziva zainteresirane ponuditelje da im svoje ponude za postavu i organiziranje rada klizališta u Dubrovniku, u Luci Dubrovnik, od 09. siječnja 2012.g. do 08. ožujka 2012. dostave do 15. prosinca. Između ostaloga ponuditelji moraju podastrijeti i opis plana i programa animacije na ledu kao i dokaz o stručnosti osoba za rad na klizalištu.

A uz poziv za dostavu ponuda Javna ustanova Športski objekti objavila je i obveze koje će ponuditelj morati ispunjavati. Ponuditelj tako mora odrediti cijenu korištenja klizališta po satu, koja ne može biti veća od 20 kuna (navesti cijenu koja se nudi), organizirati i provoditi prodaju karata za rekreativno klizanje granana svaki dan od 12,00 do 22,00 sata.

Ponuditelj također mora osigurati osobe za iznajmljivanje klizaljki i rad u garderobi, te organizirati i provoditi program škole klizanja vrtićke i školske djece uz prisustvo instruktora klizanja i pratnju djece, radnim danom od 09,00 do 12,00 sati, s cijenom ne većom od 10,00 kuna…

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana