Natrag
23.2.2019 05:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na Kleku dvije zapljene marihuane

6.6.2013 @ 10:31 Baldo Marunčić Crna kronika
Podijelite:

U protekla dva dana na graničnom prijelazu Klek granična policija je u suradnji s djelatnicima carine, prilikom obavljanja izlazne granične kontrole, kod dvije osobe pronašla i oduzela ukupno 148,7 grama droge marihuane.

 Naime, u utorak, 4. lipnja, kod 39-godišnje državljanke Njemačke, koja se nalazila kao putnica u automobile nacionalnih oznaka Velike Britanije, pronađena je vrećica s ukupno 20,1 grama marihuane. Državljanka Njemačke je prekršajno sankcionirana po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.
 
Noćas, 6. lipnja, u vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka, u kojem se kao putnica nalazila 19-godišnja hrvatska državljanka, pronađeno je i oduzeto 128,6 grama marihuane. Ona je uhićena i dovedena u prostorije policije gdje je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana