Crna kronika

Na Karasovićima “pali” s 24 kila marihuane

Policija je u suradnji s carinom ponovno zaplijenila veću količinu marihuane, a kriminalističko istraživanje nad trojicom Albanaca provedeno je u suradnji s USKOK-om. Pronađeno je ukupno 45 paketa marihuane ukupne težine 23 kilograma i 900 grama.

Naime, policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i dvojicom 26-godišnjaka, svi državljani Albanije, zbog sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga, opisana u članku 173.st.1 i st.3. Kaznenog zakona.

Naime, u srijedu, 29. kolovoza, oko 00.10 sati, ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Karasovići, pristupilo je vozilo, albanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnjak, dok su se kao putnici u vozilu nalazila dvojica 26-godišnjaka. Prilikom granične kontrole, policijski službenici u suradnji s djelatnicima carine su u posebnom napravljenom dijelu vozila pronašli pakiranja u kojima se nalazila marihuana.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, obavljena je detaljna pretraga vozila te pronađeno 45 paketa marihuane ukupne težine 23 kg 900 gr. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, USKOK-u je protiv trojice osumnjičenika podnesena kaznena prijava.

Pročitajte još

Zaštitar brutalno pretukao mladića ispred Revelina. Svjedok: Nakon nokauta nogom ga je ‘dokrajčio’

Dulist

REKORDER ZAUSTAVLJEN U METKOVIĆU Vozio s 2,24 promila i to bez vozačke

Dulist

PROMETNA U ZAGREBAČKOJ Sudarila se dva vozila

Dulist