DuList IN

Na božićnom domjenku predstavljen novi direktor Hotela Lapad

Božićni domjenak za partnere, djelatnike i prijatelje Hotela Lapad održao se ove srijede uz prigodno čašćenje. Ovo je bio i odličan trenutak za predstavljanje novog direktora.

-Iza nas je vrlo uspješna sezona, a ovo druženje prilika je da našim partnerima zahvalimo što su nam pomogli ostvariti rekordnu sezonu. Ovo druženje posebna je prigoda da predstavimo našeg novog direktora Hrvoja Brboru – rekla je Vivian Kuculo, dosadašnja direktorica, koja i dalje ostaje u Hotelu Lapad kao direktorica prodaje i marketinga. Hrvoje Brbora, inače sin vlasnika Iva Brbore, istaknuo je da kad su kao obitelj kupovali Hotel Lapad, vidjeli su da su ‘jedna od njegovih najvećih vrijednosti ljudi’.

-Prvo bih zahvalio svim zaposlenicima Hotela Lapad koji su ovu izazovnu sezonu iznijeli i napravili je vrhunskom, najboljom u povijesti ovog hotela. Zahvaljujem i direktorici koja je lani preuzela hotel u teškim okolnostima i napravila odlične stvari. Ona i dalje ostaje dio našeg tima. Možemo se pohvaliti i našim Marijom Margaretićem koji je ove godine išao na svjetsko barmensko prvenstvo. Nema hotela u Hrvatskoj koji ima petog barmena na svijetu u svojoj ekipi. Taj peti najbolji koktel možete danas i probati – naglasio je novi direktor Brbora i zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Pročitajte još

DIZAJNERICA INTERIJERA DARIA RADIĆ PREPORUČUJE Kako naglašavanjem samo jednog zida razbiti monotoniju bijele spavaće sobe

Dulist

Mali Mljećani učili kako upravljati robotom

Dulist

KONAČNO POZNATI UVJETI Tko se može natjecati za dubrovački model stanogradnje?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija