DuList INUrednički izbor

Na božićnom domjenku predstavljen novi direktor Hotela Lapad

Na božićnom domjenku predstavljen novi direktor Hotela Lapad

Božićni domjenak za partnere, djelatnike i prijatelje Hotela Lapad održao se ove srijede uz prigodno čašćenje. Ovo je bio i odličan trenutak za predstavljanje novog direktora.

-Iza nas je vrlo uspješna sezona, a ovo druženje prilika je da našim partnerima zahvalimo što su nam pomogli ostvariti rekordnu sezonu. Ovo druženje posebna je prigoda da predstavimo našeg novog direktora Hrvoja Brboru – rekla je Vivian Kuculo, dosadašnja direktorica, koja i dalje ostaje u Hotelu Lapad kao direktorica prodaje i marketinga. Hrvoje Brbora, inače sin vlasnika Iva Brbore, istaknuo je da kad su kao obitelj kupovali Hotel Lapad, vidjeli su da su ‘jedna od njegovih najvećih vrijednosti ljudi’.

-Prvo bih zahvalio svim zaposlenicima Hotela Lapad koji su ovu izazovnu sezonu iznijeli i napravili je vrhunskom, najboljom u povijesti ovog hotela. Zahvaljujem i direktorici koja je lani preuzela hotel u teškim okolnostima i napravila odlične stvari. Ona i dalje ostaje dio našeg tima. Možemo se pohvaliti i našim Marijom Margaretićem koji je ove godine išao na svjetsko barmensko prvenstvo. Nema hotela u Hrvatskoj koji ima petog barmena na svijetu u svojoj ekipi. Taj peti najbolji koktel možete danas i probati – naglasio je novi direktor Brbora i zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

NAKON 22 GODINE Iliana Stojanović odlazi iz ‘Masline’, novi ravnatelj Božidar Šustić

Dulist