DuList IN

Na božićnom domjenku predstavljen novi direktor Hotela Lapad

Božićni domjenak za partnere, djelatnike i prijatelje Hotela Lapad održao se ove srijede uz prigodno čašćenje. Ovo je bio i odličan trenutak za predstavljanje novog direktora.

-Iza nas je vrlo uspješna sezona, a ovo druženje prilika je da našim partnerima zahvalimo što su nam pomogli ostvariti rekordnu sezonu. Ovo druženje posebna je prigoda da predstavimo našeg novog direktora Hrvoja Brboru – rekla je Vivian Kuculo, dosadašnja direktorica, koja i dalje ostaje u Hotelu Lapad kao direktorica prodaje i marketinga. Hrvoje Brbora, inače sin vlasnika Iva Brbore, istaknuo je da kad su kao obitelj kupovali Hotel Lapad, vidjeli su da su ‘jedna od njegovih najvećih vrijednosti ljudi’.

-Prvo bih zahvalio svim zaposlenicima Hotela Lapad koji su ovu izazovnu sezonu iznijeli i napravili je vrhunskom, najboljom u povijesti ovog hotela. Zahvaljujem i direktorici koja je lani preuzela hotel u teškim okolnostima i napravila odlične stvari. Ona i dalje ostaje dio našeg tima. Možemo se pohvaliti i našim Marijom Margaretićem koji je ove godine išao na svjetsko barmensko prvenstvo. Nema hotela u Hrvatskoj koji ima petog barmena na svijetu u svojoj ekipi. Taj peti najbolji koktel možete danas i probati – naglasio je novi direktor Brbora i zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Pročitajte još

SV. VLAHU U ČAST U KMD-u prosula se pjesma dubrovačkih klapa

Dulist.hr

Petak uz Novi val ’80. u One Suite Hotelu

Dulist

‘ZLATNE SUZE’ Novi spot dubrovačkog tenora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija