Aktualno

NA BATALI NOVIH 106 STANOVA Atlantska plovidba dobila lokacijsku dozvolu za poslovno-stambenu zgradu!

Atlantska plovidba dobila je lokacijsku dozvolu za gradnju poslovno-stambene zgrade na lokaciji bivše upravne zgrade dubrovačkog brodara, objavili su to u utorak na službenim stranicama Zagrebačke burze.

Na sjednici Nadzornog odbora Atlantske plovidbe d.d. održanoj 5. studenog 2018. donesena je jednoglasna odluka kojom se Upravi Društva daje suglasnost da, u skladu sa pravomoćnim lokacijskim dozvolama, nastavi razvoj i investiranje u nekretninski projekt na lokaciji bivše poslovne zgrade Društva (‘Ap Batala’).

Buduća poslovno-stambena zgrada visine 22 metra i s tri podzemne etaže imat će 8.621 metara kvadratnih nadzemne brutto razvijene površine i 4.649 m kvadratnih podzemne brutto razvijene površine. Procjenjuje se da će po dovršetku Glavnog projekta zgrada imati ukupno 106 stanova i apartmana, 7 poslovnih prostora te 147 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Izvor: Zagrebačka burza

Pročitajte još

UPISI Na Sveučilištu u Dubrovniku ostalo 260 slobodnih mjesta za jesenski rok

Dulist

DON IVO ZEČEVIĆ Osjećam da sam s nekim projektima tek započeo, a moramo otići

Leona Rašica

OBITELJ GRBIĆ PAJO Pomadore, poveruni, tikvice… U njih je sve eko!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija