Natrag
19.2.2019 14:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

MURATTI Zar nije korektnije zatvoriti Zračnu luku, ovako nam samo kompliciraju život

15.11.2018 @ 9:46 Dulist Aktualno

Podijelite:

Predsjednica dubrovačke organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Olga Muratti na društvenim mrežama osvrnula se na trenutnu situaciju s radovima u Zračnoj luci Dubrovnik, odnosno na učestalo otkazivanje letova za Zagreb i iz Zagreba za Dubrovnik od 8. studenog. Smatra kako bi se trebala pokrenuti inicijativa za zatvaranje aerodroma dok traju radovi jer nam ovaka ‘samo daje lažnu nadu i komplicira život’.

-I jutros avion nije poletio?! Tko i kad će riješiti ovu situaciju?! Zar nije poštenije i korektnije zatvoriti Zračnu luku i ovakva nakaradna rješenja i neprofesionalnost zaustaviti. Pokrenimo inicijativu za zatvaranje aerodroma jer ovakav nam samo daje lažnu nadu i komplicira život! – napisala je Muratti na Facebooku.

Treba podsjetiti kako su radovi na uzletno-sltenoj stazi Zračne luke Dubrovnik počeli 8. studenog i već tog prvog dana pojavili su se problemi sa zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlines.

DuList je već ranije pisao kako je postojala kako je neslužbena preporuka da se zračna luka zatvori u potpunosti na mjesec dana, koliko će trajati radovi uređenja piste. Iz ZL Dubrovnik su o tome dobro promislili te ipak odlučili da se nastavi s zračnim prometom po posebnom režimu. Jedan od glavnih razloga zašto se odustalo od potpunog zatvaranja zračne luke je što u slučaju hitnog medicinskog prijevoza Vladin zrakoplov ne bi mogao sletjeti u Čilipe.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana