Natrag
20.3.2019 00:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti: “To su neistine!”

30.12.2011 @ 11:40 Barbara Đurasović Politika

Podijelite:

Dok se u kuloarima šuška kako će Ana Kordić (SDP) napustiti dubrovačko Gradsko vijeće, SDP očekuje još jedna ostavka, i to Olega Valjala koji je imenovan zamjenikom ministra turizma.

Napisi u pojedinim medijima kako bi Ante Marković mogao zamijeniti Anu Kordić, te kako bi na mjesto Olega Valjala mogle ući Andrea Novaković ili Mira Skansi, a koje to ne žele, naljutili su predsjednicu Gradskog vijeća i predsjednicu GO SDP-a Olgu Muratti.

-Nisam dobila ostavku Ane Kordić, a dok ostavka nije došla, ne razmišljamo tko će ući u vijeće umjesto nje – demantira sve Olga Muratti. Na napise kako bi umjesto Olega Valjala u Gradsko vijeće mogli ući Andrea Novaković i Mira Skansi, Muratti odgovara:

-To su neistine, i ne znam odakle to pojedinim novinarima. Nemam što na to odgovoriti jer Oleg Valjalo još nije podnio ostavku. Tek kad je podnese razgovarat ćemo o zamjeni. Dakle, o zamjeni se može razgovarati tek kad podnese ostavku. A to što mediji pišu vam je „Što je babi milo, to joj se i snilo“ – zaključuje Muratti i također demantira kako dio GO SDP–a traži da u Gradsko vijeće uđe aktualna direktorica Boninova Marija Kisić Kamić, a da se ona tome protivi.

-Što se imam tome protivit, kad ona ne može ući u Gradsko vijeće jer obnaša dužnost direktorice gradskog poduzeća. Non-stop odgovaram na glupa pitanja i sad netko hoće da se uključim u raspravu o tome. Što bih razmišljala o njenom ulasku u vijeće kad ona to ne može. I što bih bila protiv kad sam dobra sa Marijom Kisić Kamić. Uopće se neću pravdati za te gluposti i nebuloze-oštro zaključuje Olga Muratti.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana