Natrag
23.5.2018 14:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti se predomislila

29.5.2012 @ 16:14 Baldo Marunčić Aktualno
1;1

Podijelite:

Predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti u dopisu kojeg je 23. svibnja uputila Ministarstvu uprave zatražila je obustavu upisa v.d. upravitelja Zaklade Blaga djela Klarija Šobera.

U obrazloženju Muratti je istaknula kako je u međuvremenu Gradsko vijeće „razrješilo i imenovalo Upravno vijeće Zaklade“ te da je ona od novog saziva Upravnog vijeća Zaklade zatražila da u što kraćem roku predloži novog upravitelja Zaklade, kako bi isti mogao biti imenovan već na idućoj sjednici Gradskog vijeća najavljenoj za početak lipnja.

Istog dana iz Ministarstva je stigao odgovor u kojem se nigdje ne spominje da će, prema pridošloj preporuci, obustaviti upis, već se samo ističe kako, prema njihovom shvaćanju Zakona o zakladama i fundacijama, Ministarstvo ne može donijeti rješenje o razrješenju ili imenovanju članova Upravnog vijeća Zaklade.

Opširnije čitajte u novom broju duLista kojeg od srijede ujutro možete naći na kioscima.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana