Natrag
23.4.2019 20:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti razljutila oporbu

10.2.2012 @ 14:05 Dulist Politika

Podijelite:

Klub vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću reagirao konferencijom za novinare na izjave predsjednice Olge Muratti, kojima ih je u svečarskom ozračju Feste Svetoga Vlaha „vrijeđala na vrlo grub način“.

Smatraju kako su konstruktivnom oporbom, koja se itekako dobro priprema za sve sjednice Gradskog vijeća, rekli su vijećnici Antun Kisić, Teo Andrić i Sanja Putica, naglasivši kako je i zadnja sjednica dubrovačkog parlamenta pokazala cijeli niz nezakonitosti koje se ponavljaju iz sjednice u sjednicu.

Zadnji primjer su izmjene i dopune Detaljnog plana uređenja Športsko-rekreacijskog parka Gospino polje koje je po mišljenju oporbe izglasano nezakonito, bez dovoljnog broja glasova. Stoga je od Ureda državne uprave zatraženo očitovanje.

Vijećnik Teo Andrić iznio je i statistiku – na sjednicama je dosad postavljeno 361 pitanje, a od toga ih je oporba postavila 243, što je 67,3 posto.

– Toliko o neaktivnosti oporbe na Gradskom vijeću – istaknuo je Andrić, dodavši kako su oporbeni vijećnici podržali 75 do 80 posto točaka dnevnog reda jer su „bile normalne“.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana