Aktualno

MURATTI PROTIV PROJEKTA ‘ODLUČI SAM’ ‘Jesu li umirovljenici građani drugog reda?’

MURATTI PROTIV PROJEKTA 'ODLUČI SAM' 'Jesu li umirovljenici građani drugog reda?'

Pozivaju nas da se educiramo i sami odlučimo jesmo li spremni voziti?! Dugujete nam odgovor zašto ne pozivate i sve ostale građane RH na takve edukacije?! Je li to vi, možda, smatrate umirovljenike građanima drugog reda?! – napisala je na svom Facebook profilu predsjednica dubrovačkog HSU-a Olga Muratti nakon današnjeg predstavljanja projekta ‘Odluči sam’.

Podsjetimo, projekt ‘Odluči sam’ udruge ‘Sigurnost u prometu’ je pilot projektu namijenjen vozačima umirovljenicima starijim od 65 godina, kao reakcija na najavljene izmjene Zakona o sigurnosti prometa na cestama. U projektu sudjeluju udruga ‘Sigurnost u prometu’, Matica umirovljenika Dubrovnik, Autoškola ‘Rally’ te Poliklinika Glavić, a pregovara se i s Domom zdravlja Dubrovnik.

Stav Olge Muratti podržala je Nada Zanze, umirovljenica, ali i dugogodišnja vrsna instruktorica vožnje.
-Najviše među našom populacijom ima vozačkih dozvola, a u prosjeku najmanje prekršaja. Neka nas usporede s onima od 30 do 50 pa da vidiš kome treba provjera – komentirala je Zanze.

Zanimljiva je i statistika koju je jedan od naših sugrađana objavio u komentarima pod statusom Olge Muratti, a koja sama po sebi dovoljno govori.

MURATTI PROTIV PROJEKTA 'ODLUČI SAM' 'Jesu li umirovljenici građani drugog reda?'

Pročitajte još

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

KUPAČI PITAJU Kada će se skalice postaviti na Lokrumu?

Dulist