Aktualno

MURATTI PROTIV PROJEKTA ‘ODLUČI SAM’ ‘Jesu li umirovljenici građani drugog reda?’

Pozivaju nas da se educiramo i sami odlučimo jesmo li spremni voziti?! Dugujete nam odgovor zašto ne pozivate i sve ostale građane RH na takve edukacije?! Je li to vi, možda, smatrate umirovljenike građanima drugog reda?! – napisala je na svom Facebook profilu predsjednica dubrovačkog HSU-a Olga Muratti nakon današnjeg predstavljanja projekta ‘Odluči sam’.

Podsjetimo, projekt ‘Odluči sam’ udruge ‘Sigurnost u prometu’ je pilot projektu namijenjen vozačima umirovljenicima starijim od 65 godina, kao reakcija na najavljene izmjene Zakona o sigurnosti prometa na cestama. U projektu sudjeluju udruga ‘Sigurnost u prometu’, Matica umirovljenika Dubrovnik, Autoškola ‘Rally’ te Poliklinika Glavić, a pregovara se i s Domom zdravlja Dubrovnik.

Stav Olge Muratti podržala je Nada Zanze, umirovljenica, ali i dugogodišnja vrsna instruktorica vožnje.
-Najviše među našom populacijom ima vozačkih dozvola, a u prosjeku najmanje prekršaja. Neka nas usporede s onima od 30 do 50 pa da vidiš kome treba provjera – komentirala je Zanze.

Zanimljiva je i statistika koju je jedan od naših sugrađana objavio u komentarima pod statusom Olge Muratti, a koja sama po sebi dovoljno govori.

Pročitajte još

ARHITEKT MARKO DABROVIĆ Belvedere je dubrovačka tragedija! Vladaju ucjene i dvostruki kriteriji

Barbara Đurasović

DUMAM-e I TINTILINIĆI ZA NINU Dođite na zabavu humanitarnog karaktera!

Dulist

MARIELA MARKOVIĆ Je li UPU Zatona završio na nečijim ‘tajnim policama’?

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija