Natrag
18.2.2019 05:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti: Očekujem da će Šalja ući u drugi krug

19.5.2013 @ 20:16 Ana Prohaska Politika
5;5

Podijelite:

SDP-ovci i njihovi koailcijski partneri su se okupili danas u SDP-ovim stranačkim prostorijama i sa nestrpljenjem očekuju prve rezultate sa ovih lokalnih izbora.

Još uvijek im se nije priključio kandidat za dubrovačkog gradonačelnika Niko Šalja i kandidat za njegova zamjenika Goran Milić, koji su kako doznajemo na JUG-ovoj utakmici, a njihov dolazak očekuje se oko 21 sat.
– Čekam rezultate sa svih izborišta, a Niko Šalja je dobar kandidat i vjerujem da će ući u drugi krug – rekla nam je nositeljica liste Olga Muratti.
 
– Očekujem dobar rezultat i za Gradsko vijeće jer smo pošteno i dobro radili zadnje četiri godine, očekujem da su naši sugrađani to prepoznali i da ćemo opet biti vladajući u GV-u i da ćemo donositi dobre odluke i dalje – naglasila je Muratti.  Upravo stižu rezultati s manjih birališta poput Like Šipanske i Gornjih sela.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana