Natrag
17.2.2019 13:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti izabrana za nositeljicu liste SDP-a

17.4.2013 @ 21:10 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Predsjednica Gradskog odbora SDP-a i dojučerašnja predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti na večerašnjoj je sjednici Gradskog odbora dubrovačkog SDP-a izabrana za nositeljicu liste na predstojećim lokalnim izborima.

Muratti je u borbi za vrh SDP-ove liste za protukandidata imala Nika Šalju, inače kandidata za gradonačelnika. Pobijedila ga je većinom glasova nazočnih članova Gradskog odbora. Točnije, Muratti je dobila 10, a Šalja 6 glasova.

Prethodno je od borbe za nositelja liste odustao podpredsjednik Gradskog odbora Mladen Gojun, i to nakon što je kandidaturu istaknuo Šalja.

Podsjetimo, već ranije smo pisali o ambiciji Olge Muratti da opet bude predsjednica Gradskog vijeća, budući da je uvjerena kako je taj posao u proteklom mandatu uspješno radila. Tu ambiciju svakako je naglasila brojem 1. na listi za Gradsko vijeće.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana