Natrag
22.2.2019 01:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

MUP upisuje nove policajce i policajke

4.4.2013 @ 17:46 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini.

Kako stoji na stranicama PU, Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznica i polaznika, a program će započeti 2. rujna 2013.godine.

Nakon završenog Programa polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju i da na dan 2. rujna 2013. godine nisu stariji od 28 godina. Također, mogu se natjecati oni koji imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti te su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana