Zanimljivosti

MUP upisuje nove policajce i policajke

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini.

Kako stoji na stranicama PU, Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznica i polaznika, a program će započeti 2. rujna 2013.godine.

Nakon završenog Programa polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju i da na dan 2. rujna 2013. godine nisu stariji od 28 godina. Također, mogu se natjecati oni koji imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti te su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine.

Pročitajte još

ĐE PLEŠEŠ? Vrijeme je da otkrijete salsu…

Dulist

KNJIŽNICE POZIVAJU Saznajte sve o studiranju u inozemstvu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN OSNOVANO DRUŠTVO Sretan rođendan našim vodičima!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija