Natrag
16.2.2019 10:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

MUKE SA ŠKOLSKIM PRIJEVOZOM Evo zašto mali Primorci idu u školu u ‘dvije ture’

22.2.2018 @ 22:32 Mia Njavro Županija

Podijelite:

Vjerovali ili ne, škola koja ‘krije’ najbolje male poznavatelje prometnih pravila, OŠ Smokovljani Primorje, ima problema upravo – s prometom.

Apsurdnost leži u tome da, osim što su državni prvaci, unatoč činjenici da ni ‘na tiru od puške’ nemaju prometni znak, je i to kako muku muče s prijevozom do škole. Naime, njihov školski bus sve je samo ne školski – radi se o minibusu koji ima 26 mjesta što bi bilo otprilike polovica ukupnog broja đaka ove škole. Tako se mali Primorci dižu izvan zora kako bi stigli u školu jer mini bus ide – u dvije ture!
Situacijom je razočaran i ravnatelj škole Zlatko Volarević, koji nam je komentirao i koliko je komplicirano ići ujutro u školu.

-Da, radi se o internoj, školskoj liniji. Ona ujutro za jutarnju smjenu ide u dvije ture pa tako prva tura đaka dođe pred školu i po 45 minuta prije. Probajte samo zamisliti kako to izgleda zimi, uz buru, kišu i tako dalje. Naravno, djeca su zbrinuta u školi, no situacija nema smisla – ogorčeno će ravnatelj Volarević.

Što su nam o ovom problemu rekli iz Libertasa, ali i iz Dubrovačko-neretvanske županije potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana