Natrag
20.4.2019 14:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mrki i Pinto stigli u Josipovac!

3.10.2013 @ 12:08 Mia Njavro Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Pravo oduševljenje korisnika Josipovca izazvala su dva pony konja, Mrki i Pinto, koja je Centru Josipovac donirao gospar Roberto Tomić.

 Prateći web stranicu Josipovca, gosp. Tomić je, između ostalog, primijetio da se korisnicima, u programu sportsko rekreacijskih aktivnosti, nude usluge jahanja, pa je odlučio uljepšati njihovu svakodnevnicu ovom plemenitom gestom.

-Vrijedi spomenuti i našeg susjeda gospara Draga Kleškovića koji će preuzeti brigu i skrb o našim novim prijateljima – ističe ravnatelica centraMarina Sambrailo.

Svaki od korisnika želio je Mrkog i Pinta dodirnuti, pomilovali, a plemenite životinje na svoj su način upoznavali nove prijatelje. Naši korisnici u buduće mogu se svakodnevno družiti i jahati čime se ova usluga dodatno proširuje.

Još jednom veliko hvala gosp. Robertu Tomiću i Dragu Kleškoviću koji su našim korisnicima priuštili događaj koga će se dugo sjećati – kažu iz Josipovca.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana