Natrag
21.2.2019 08:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mozart uselio u park Umjetničke škole

18.6.2013 @ 13:38 Mia Njavro Kultura
2;2

Podijelite:

Umjetnička postava međunarodne koprodukcije Mozartove opere Così fan tutte, koja otvara program 64. Dubrovačkih ljetnih igara i kojom se obilježava ulazak Hrvatske u Europsku Uniju doputovala je u Dubrovnik. 

Započeli su s intenzivnim probama za premijeru koja će se održati 11. srpnja u parku Umjetničke škole.

 
Operu režira Sally Burgess, za scenografiju i oblikovanje svjetla je zadužen Charles Phu, a kostime dizajnira Matija Vuica. Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravna Oliver Gilmour, a uz hrvatske soliste Giorgia Surjana, Nikolinu Pinko i Matiju Meića nastupaju solisti iz Bugarske, Ukrajine, Rusije, Mexica, Slovenije i Malte. Opernu produkciju ostvaruju fondacija Music Without Frontiers iz Londona i Agevent agencija u suradnji s Dubrovačkim ljetnim igrama.
 
Così fan tutte je na programu 64. Dubrovačkih ljetnih igara 11., 13., 14. i 15. srpnja u parku Umjetničke škole u 21:30 sati. Ulaznice su dostupne online na web stranicama Igara po cijenama od 150 do 400 kuna. 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana