DuList IN

MOTION Puno kreativnosti, energije i smijeha na filmskoj radionici

MOTION Puno kreativnosti, energije i smijeha na filmskoj radionici

Započelo je četvrto izdanje filmske radionice Motion, posvećeno glumi i dramskom nastupu. Radionicu organizira udruga Motion u razdoblju od 1. do 7. lipnja 2018. godine na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Glavni mentori radionice su Angela Bulum i Đina Jakir.

-Imamo veliki broj sudionika radionice što znači puno kreativnosti, energije i smijeha. Tako smo krenuli u radionicu, a tako ćemo nadam se i završiti. Cilj radionice jest osvijestiti polaznicima neke potencijale koje imaju u sebi, ali i ukazati na stvari na kojima mogu raditi. Moja želja jest da im proces ostane u lijepom sjećanju – izjavila je mentorica glume Angela Bulum.

Angela Bulum je diplomirana glumica, koja uglavnom glumi u predstavama u Hrvatskoj i BiH, a povremeno zapliva i u filmskim vodama. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma ‘Aleksi’ redateljice Barbare Vekarić.

-Već na prvom satu govorništva polaznici su iskazali veliku želju za što boljim i uvjerljivijim javnim nastupom. Upoznali smo se s temeljima govorništva, a ostale satove uz teorijski dio, polaznike čeka i dosta praktičnog. Do kraja radionice će održati zdravice, prigodne i uvjeravajuće govore.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Bavi se audiovizualnim medijima, pisanjem i produkcijom, a hrvatskoj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije Kauč-surferica.

Radionicu su podržali Hrvatski audiovizualni centar i Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist