Aktualno

Most otvoren, voda zamućena

Most otvoren, voda zamućena

Most dr. Franja Tuđmana, koji je od 9.10 sati bio zatvoren za sve skupine vozila, otvoren je za promet od 9:40 sati, javlja Županijski centar 112.

I dalje vrijedi obavijest od strane Zavoda za javno zdravstvo DNŽ da je voda sa izvorišta Omble i Vrela u Šumetu zbog kiša zamućena preko propisanih vrijednosti. Voda se klorira i mikrobiološki je ispravna. Voda nije štetna za zdravlje, ali ipak preporučuju da se voda za piće ulije u posudu, sačeka da se istaloži i istaloženi dio prokuha.

Zračni promet u zračnoj luci Dubrovnik normalno se odvija, jutrošnji zrakoplov iz Zagreba uspješno je sletio u 7 sati, a zrakoplov za Frankfurt uzletio je u 7:47.

Puše jaka bura s mjestimičnim udarima od 30 do 60 čvorova. More na otvorenom dijelu južnog i srednjeg Jadrana ponegdje 5. Na otvorenom moru i južnom Jadranu mjestimice nevere. Ciklona sa središtem iznad južnog Jadrana se premješta na jugoistok, a sa sjeverozapada jača anticiklonalni greben.

Na području doline Neretve od devet sati ukinuti su zimski uvjeti vožnje.

Ceste koje su pokrivene poledicom i mjestimice snijegom su D8 Baćina – Klek – GP Klek, D9 Metković – Opuzen, D62 Ravča – Metković, D425 Karamatići – Čeveljuša, D414 Orebić – Ston, D415 Trpanj Donja Banda. Osim njih, zatvorene su i županijske ceste 6208 Vrgorac – Staševica, 6220 Metković – Mlinište GP s BiH, te 6276 Mali Prolog – Ploče. Snijega ima i na cesti Zvekovica – Pridvorje, te po cestama u Konavoskim brdima.

Pročitajte još

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist