Sport

‘MONTOVJERNA-GLAVICA 2018.’ Tri od četiri u polufinale ‘kroz iglene uši’!

'MONTOVJERNA-GLAVICA 2018.' Tri od četiri u polufinale 'kroz iglene uši'!

Čak tri od četiri utakmice četvrtfinala završile su bez pobjednika te se o putnicima u polufinale odlučivalo izvođenjem penala u završnici turnira na male barice ‘Montovjerna-Glavica 2018.’.

‘Rulet penala’ izbjegla je Konoba Maestral koja je u regularnom dijelu bila bolja 2:0 od Medvjedića dobrog srca dok su Nunca, Evo nas opet i Rekreativci svoju ulaznicu među četiri najbolje izborili tek nakon boljeg izvođenja penala…

Nunca je prva izborila polufinale svladavši Šulemu na zarubu rezultatom 2:1 ali tek nakon boljeg izvođenja penala. Regularni dio utakmice završio je 1:1 s tim da je Nunca primila izjednačujući pogodak u posljednjim sekundama utakmice.. U ruletu penala svi neprecizni osim Pera Vuličevića koji odvodi svoju momčad među četiri najbolje.

Konoba Maestral Ston opravdala je ulogu favorita u ogledu protiv Medvjedića dobrog srca koji se pak nisu predali sve do posljednjeg sučevog zvižduka. Strijelci za Konobu Maestral bili su Maro Đuraš i Domagoj Torbarina.

Atalanta Bergamo i Evo nas opet regularni dio susreta zaključili su bez pobjednika – 1:1 (Frano Vlahušić/Nikola Bazdan), a neodlučen rezultat bio je i u ogledu Omble i Rekreativaca (3:3)… Evo nas opet je zahvaljujući promašaju Hrvoja Bogdanovića odnosno pogotka Pera Ševa izborila polufinale baš kao i Rekreativci koji su iskoristili promašaj Daria Burmasa odnosno pogodak Lea Bogdanovića.

FINALNI DAN I BESPLATAN KONCERT ‘MATKA I BRANE’
U subotu, 14. srpnja je finalni dan turnira, a organizirati će se i besplatni koncert ‘Matka i Brane’ kojeg Gradskom kotaru Montovjerna poklanjaju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika! Koncert će započeti sukladno završetku dodjele medalja najboljim pojedincima i momčadima (oko 22 sata).

REZULTATI ČETVRTFINALA
Šulemu na zarubu – Nunca 1:1 1:2*
Konoba Maestral Ston – Medvjedići dobrog srca 2:0
Atalanta Bergamo – Evo nas opet 1:1 *2:3
Ombla – Rekreativci 3:3 5:6*

POLUFINALE (Petak, 13. srpnja)
20:30 sati Nunca – Rekreativci
21:30 sati Konoba Maestral Ston – Evo nas opet

FINALNI DAN (Subota, 14. srpnja)
20:00 sati Utakmica za treće mjesto
21:00 sati Finale
22:00 sati Besplatan koncert ‘Matko i Brane’

Izvor: Dbksport

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist